İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne soğuk yaa 🥶 bilseydim dönmezdim.

6 kare sütlü çikolata yedim :((( allah affetsinn şu maçı bu saate koyanların beynine vurayımmmm :((((

Göz damlası için kaç km yürüdüm :honk: dün farkettim ponçik bir gözünü bazen sakınıyor. Göz kırpar gibi bakıyordu :honk: öyle daha talı bakıyordu gerçi:honk:

Bugün hiç işe gidesim yok yaaa…… akşam olsa da uyusak hatta akşam olmadan uyuyalımmmm

bende izin aldım 2 saat erken cıkıcam. anamı görmeye gidicem kuzenler gidiyormuş giderken bende gidicem pazar döncem
Ben de ofise geçmedim daha geçesim de yok .s.s ama ilacımı içmek için geçmem lazım :honk:
Annene slm söle kanks özleştik ❤️

Ben de ofise geçmedim daha geçesim de yok .s.s ama ilacımı içmek için geçmem lazım :honk:
Annene slm söle kanks özleştik ❤️
as kanks varınca iletirim
bende özledim. bi de katmerini özledim valla. sbaah sabah acıktım iyi mi :T:
güne erken başlayınca insna 10'da acıkıyormuş demek ki 7'de uyandım bok var gibi

as kanks varınca iletirim
bende özledim. bi de katmerini özledim valla. sbaah sabah acıktım iyi mi :T:
güne erken başlayınca insna 10'da acıkıyormuş demek ki 7'de uyandım bok var gibi
bize mantı yapmıştı, en son 29-30 ekim 2017de görüşmüşüz anacaazınlaa.............
ara öğün yap kanks. kahvaltı yaptın mı bilmiyorum kahvaltıyı erken yaptınsa acıkman çok normal. metabolizman çalışıyor demek, gider o göbek :honk:
ay kafiyeli oldu bu da .s.s

Sabah sabah zabıtalar falan derken geliyo mu ruhsatttt

İçim karardı bu kapalı havada resmen :T:

Bu ceylini gördükten sonra skyler bacım affet

Sular kesildi

Ne zaman bayram kandil hep kesilir
Ne zaman çok kalabalık misafir gelecek kesilir

annemin telefonu kapalı olmasaydı keşke yaa
diycektim sanrıım ben insülin başlıcam her an şeker komasına girebilirim artık ciddi bi diyetteyim ömür boyu böyle olcakmış doktorum ölürsün dedi istediğim her şeyi bi daha asla yiyemiycem diye...............
işte allahın işi telefon kapalı :honk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt