İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
annemin telefonu kapalı olmasaydı keşke yaa
diycektim sanrıım ben insülin başlıcam her an şeker komasına girebilirim artık ciddi bi diyetteyim ömür boyu böyle olcakmış doktorum ölürsün dedi istediğim her şeyi bi daha asla yiyemiycem diye...............
işte allahın işi telefon kapalı :honk:
Baaşlama başlama

Zamanla kendini kontrol edebilirsin

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Baaşlama başlama

Zamanla kendini kontrol edebilirsin
Başlamıcam tabiki de çen kısmetse ilk kontrolde ilacı da bırakcam :dyg: maksat biraz duygu ve ilgi sömürüsü olacaktı ama hala kapalı telefonu :honk:

GeN

ße₺a
Aşıların tuttuğunu görmek sevindirici. Sağlam gücün karşısında kimsenin duramayacağının kanıtı. Aynen devam...

forumtutkunu

Platin Üye
Tırmalama sorunumuzu aştık, istediğim gibi sevebiliyorum :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
Ayrılmaz kanka gibiyiz, tuvalete bile beraber gidiyoruz . Peşimden ayrılmıyor :honk:
Kendine özgürlük alanı bırakmalı bunu da aşarız ponçik :honk:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Eksik bir şey var, bir türlü tamamlanmıyor.

pumpkin🌸

Elmas Üye
ya ben burayı unutuyorum...... yaşlılığımdan dolayı........ kusura bakmayın.......fevokurba:
Aşk olsun oggy yaa nereyle aldatıyorsun bizi söyle biz de gelelim :honk: yeter ki senden mahrum kalmayalım……..

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
Aşk olsun oggy yaa nereyle aldatıyorsun bizi söyle biz de gelelim :honk: yeter ki senden mahrum kalmayalım……..
diğer yerde faşizm sona erdi oraya giriyorum ara sıra...... ama genelde camiye vakit namazlarına gidiyorum...... yaşlılığımdan dolayı...... kusura bakmayın........

pumpkin🌸

Elmas Üye
diğer yerde faşizm sona erdi oraya giriyorum ara sıra...... ama genelde camiye vakit namazlarına gidiyorum...... yaşlılığımdan dolayı...... kusura bakmayın........
Ben beş senedir girmeye çalışıyorum giremiyorum şifrem yok :honk: mail adresi yok. Yeni hesap aldım onaylamadan banlamışlar ben faşizmin bittiğine olan inancımı yitirdim ogiii……. Geçmiş cuman ve kandilin mübarek olsun allah ibadetlerini kabul eylesin :dyg:

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
Ben beş senedir girmeye çalışıyorum giremiyorum şifrem yok :honk: mail adresi yok. Yeni hesap aldım onaylamadan banlamışlar ben faşizmin bittiğine olan inancımı yitirdim ogiii……. Geçmiş cuman ve kandilin mübarek olsun allah ibadetlerini kabul eylesin :dyg:
x forumu satıp devretmiş başka birilerine..... hesabını da sildirmiş...... gel hadi şuan...... ay holy kırbaçlıcak beni...... en büyük forumsal başka büyük yokkkkkkk :dover:

pumpkin🌸

Elmas Üye
x forumu satıp devretmiş başka birilerine..... hesabını da sildirmiş...... gel hadi şuan...... ay holy kırbaçlıcak beni...... en büyük forumsal başka büyük yokkkkkkk :dover:
Ay dedikodu var mı oggy bi oturup kaynatalım :dyg: geçen sene bi şekilde girdim nasıl olduğunu bilmiyorum sonra o şifreyi ben yine unuttum .s.s benim de ciddi hafıza problemim var bilgisayar formatlansa buraya da giremem daha da :honk: konular da açılmıyo ziyaretçilere eskiyi anıp gidicem neyini saklıyorlarsa .s.s

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Ay dedikodu var mı oggy bi oturup kaynatalım :dyg: geçen sene bi şekilde girdim nasıl olduğunu bilmiyorum sonra o şifreyi ben yine unuttum .s.s benim de ciddi hafıza problemim var bilgisayar formatlansa buraya da giremem daha da :honk: konular da açılmıyo ziyaretçilere eskiyi anıp gidicem neyini saklıyorlarsa .s.s
beni bundan mahrum bırakmayacagını biliyorum hasdasgdh

Üst Alt