Nerede bulunuyor ki bunlardan
bende izin aldım 2 saat erken cıkıcam. anamı görmeye gidicem kuzenler gidiyormuş giderken bende gidicem pazar döncemBugün hiç işe gidesim yok yaaa…… akşam olsa da uyusak hatta akşam olmadan uyuyalımmmm
Ben de ofise geçmedim daha geçesim de yok .s.s ama ilacımı içmek için geçmem lazımbende izin aldım 2 saat erken cıkıcam. anamı görmeye gidicem kuzenler gidiyormuş giderken bende gidicem pazar döncem
as kanks varınca iletirimBen de ofise geçmedim daha geçesim de yok .s.s ama ilacımı içmek için geçmem lazım
Annene slm söle kanks özleştik ❤️
bize mantı yapmıştı, en son 29-30 ekim 2017de görüşmüşüz anacaazınlaa.............as kanks varınca iletirim
bende özledim. bi de katmerini özledim valla. sbaah sabah acıktım iyi mi
güne erken başlayınca insna 10'da acıkıyormuş demek ki 7'de uyandım bok var gibi
Senin de kandilin mübarek olsun papatyamKandiliniz mübarek olsun gençler.
ooo toplu ibadet, en sevdiğimmmmSular kesildi
Ne zaman bayram kandil hep kesilir
Ne zaman çok kalabalık misafir gelecek kesilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.