Muhabbete bak arkadaş, bir harf nelere kadir aşisdlai
Bir ara chatte biri vardı hep yanlış yazardı kimdi hatırlamıyorumT ile R yan yana.. bi ara yatak odası yazamamistim :/ okadar utandimk kdjsjs sorun o degilde, telefon otomatik T yerine R secti saniliyor ya jdjjs
Bir harfle adam öldürürler :)Muhabbete bak arkadaş, bir harf nelere kadir aşisdlai
Aynıyız misiniz sen ne yapıyorsunŞşş. ne yapıyorsunuz?
SıkılıyorumAynıyız misiniz sen ne yapıyorsun
senin yerine orucunu ben tutabilirim.Dengem bozuldu uyu uyan sahur yüzünden
Hiç sağlıklı değilim 5 gündür
senin yerine orucunu ben tutabilirim.
adam değilim... kafama sıkayım mı kafama sıksam oruç bozulur mu ki?Sen daha benim kalbimi elinde tutamıyorsun... Habire yerlere fırlatıp atıyorsun.....
Kardeşim öyle direk hesap kesiliyor. Muhasebeye uğruyorsun alacak, verecek kontrol ediyorlar. Sonra gideceğin yeri öğreniyorsun falan acele etme benceadam değilim... kafama sıkayım mı kafama sıksam oruç bozulur mu ki?
Kalbim kırık.... gerçi aç olduğum için pek hissetmiyorum. Nasıl yaparız?Kardeşim öyle direk hesap kesiliyor. Muhasebeye uğruyorsun alacak, verecek kontrol ediyorlar. Sonra gideceğin yeri öğreniyorsun falan acele etme bence
İftarı bekle meselaKalbim kırık.... gerçi aç olduğum için pek hissetmiyorum. Nasıl yaparız?
birde millet mutluluğu kadınlarda arıyor... bak adam çat mutluluğun formülünü verdi geçti.İftarı bekle mesela
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.