İftara daha 14 saatten fazla var ohoo napcaz
Günaydınnn, üç kızla baş başa kalmışım forumda resmen ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın üç şey geyiği![]()
niye ?o adayi terk edersin sen biz ücümüzle kalsan
niye ?
evet o potansiyele sahipsiniz ama bildiğiniz gibi ben Ankaralıyım ve yüzme bilmiyorum....bilmem icimden öyle geldi, insani cileden cikarabilecek bir ekip gördüm kendimizi
Aynı tarzda izlediğim dizi yok maalesef, animasyon dizi sever misin?@Bel far niente dizi bitti, yeni öneri alabilirim aynı tarzda.
Hiç izlemedim ama seveceğimi de sanmıyorum.Aynı tarzda izlediğim dizi yok maalesef, animasyon dizi sever misin?
Ted Lassoyu da sevmeyeceğini düşünüyordun ama öyle olmadı. Neyse şu an bu tarz dizi yok maalesef :/Hiç izlemedim ama seveceğimi de sanmıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.