İçinden Geçeni Söyle

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Kripto yine düştü.

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
eee holy hani bi ramazan aktivitesi yok mu..... dümdüz mü geçireceğiz bu ayı forumda......

• Beğen
Tepkiler: CaT

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Dünyada başka hiçbir millet kendi ırkını yermiyordur Türklerden başka. Hayatlarında hiç bir ecnebi tanımamış, hiçbiri ile sohbet etmemiş bok böceklerinin avrupanın her şeyini beğenip kendisini yermesi kadar tilt edici bir şey yok. Sanıyorlar ki hepsi çok medeni, efendi tek dertleri insanlık.

Bi tane adam ingiltere de komşusunu öldürmüş Türk vatandaşı, birisi çıkmış her yerde barbarlar diyor (bunu diyen kürt) diğeri çıkmış, gittikleri her yere cinayet götürüyorlar vs. ulan mk kahpesi sanırsın Habil ile Kabil olayını anlatıyor bize.

• Beğen
Tepkiler: CaT

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Bugün yine tüm dikkatleri üzerime çekip bütün ilgiyi topladım .s.s sıradanlaşmaya çalıştıkça sıradışı algılanmak da benim kaderim sanırım ya .s.s

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Gelmeyen uykuyla mücadele etmeyeceğim.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Dün bu saatlerde hala uyuyamayınca boşver uyuma kero dedim ve ilk iş günümde esnemekten ağzım ayrıldı, zaman akmadı, durdu. eve gelince bayılmak suretiyle iftara kadar uyuyup iftardan sonra tekrar uyuyup uyanınca dün yediğim ot noktasına geldim yine .s.s ben benim beynime vuram he mi 🤦‍♀️

Üst Alt