kır çiçekleri her daim güzeldirSen hangi çiçeği seviyorsun?
Kör themis in terazisini de verecektim ama sende vardır
themis teyzemi artık görmek istemiom valla.
şlkşlk
kır çiçekleri her daim güzeldirSen hangi çiçeği seviyorsun?
Kör themis in terazisini de verecektim ama sende vardır
kır çiçekleri her daim güzeldir
themis teyzemi artık görmek istemiom valla.
şlkşlk
öle deme be bildiğin bağımlılık yapıorTiktok kullanan erkekten hayır gelmez.
Karı kız bağımlılığı tabi 😬öle deme be bildiğin bağımlılık yapıor
şlkşlkşlk
salak salak videolar ile twitch yayınları denk gelior bana hepKarı kız bağımlılığı tabi 😬
Birini takip etmek için açmıştım bende gizli görmez olaydım :/salak salak videolar ile twitch yayınları denk gelior bana hep
stalkçu seniBirini takip etmek için açmıştım bende gizli görmez olaydım :/
insan şüphelenince her şeyi yapıyor işte.stalkçu seni
ben takip edemiom kimseyi üye ol diyor :/
tam boş zaman öldürmelikinsan şüphelenince her şeyi yapıyor işte.
ama sildim zaten onu da :) aşırı şarj yiyor
teşhirci insan dolu ya hiç güzel değil.tam boş zaman öldürmelik
bir tiktok
iki circle
şlkşlkşlk
izlediklerine göre karşına gelior die biliorum ben şlkşlkşlkşlkteşhirci insan dolu ya hiç güzel değil.
diğerini bilmiyorum en güzeli insta :)
ben kullanmadım ki hiç sadece emin olmam lazımdı bir şeyden o yüzden açtım sonra kapadım.ikisi de tiktok geçmişine sahip insanlar tiktokcuları yeriyorlar heyyyyyyyyyy allam
o kadarını bilmiyorum ama benim gördüklerim bana yetti :/izlediklerine göre karşına gelior die biliorum ben şlkşlkşlkşlk
bana denk gelmior :/
bunu youtube gibi yorumlarsan aslında hiçbir sorun yok.ben kullanmadım ki hiç sadece emin olmam lazımdı bir şeyden o yüzden açtım sonra kapadım.
ben tiktokun çocuk bölümünde takılıom galibao kadarını bilmiyorum ama benim gördüklerim bana yetti :/
Tabi ki de haklısın bu konuda. benim demek istediğim aslında şuydu orada hiç yararlı bilgi namına bir şey yok. canlı yayınlardan hediyeler altınlar isteyip para kazanma yeri olmuş orası tabi başka boyutları da var tam söyleyemiyorum burada.bunu youtube gibi yorumlarsan aslında hiçbir sorun yok.
nasıl youtube de bi maymun kanal açıp "babama kışkırtma çektim hihihih kelinde yumurta kıracam" diye video atıyor diğer tarafta bi adam çıkıp, "ingilizce'nin püf noktası bu" diye efendi video çekiyor ama hiçbirimiz "ııyyy youtube mi bi git allaaasen" demiyoruz olay tam olarak bu.
İçeriğe bakmalıyız bence.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.