Aynen bende öyle kardeşimHer mevsimin ayrı bir güzelliği var ama kışı daha çok seviyorum. Yaz mevsiminden hiç haz etmiyorum ben.
Aynen bende öyle kardeşimHer mevsimin ayrı bir güzelliği var ama kışı daha çok seviyorum. Yaz mevsiminden hiç haz etmiyorum ben.
Açlıktan sigarayı yicem şimdi ..
Denemiş gibi bir halin var 🤔Arkadaşlar. Bile isteye, linç ve rezil olma ihtimallerini göze alarak yazıyorum.
Bu ciddi bir uyarıdır. Özellikle erkekler için. Diyelim ki bir akaryakıt istasyonuna girdiniz. Marketten bir şeyler alıyorsunuz veya yakıt için ödeme yapıyorsunuz. Hemen oracıkta gözünüze Bufalo çikolata veya Bufalo içecek gözünüze çarptı. Hem de üzerinde +18 yazıyor. Hayret, ne ola ki bu? Arkadaşlar, onun ne olduğunu sormayın ve kesinlikle almayın. Sorarsanız size masum bir şekilde enerji içeceği olduğunu söylerler. Siz de inanır ve alırsanız hadi geçmiş olsun.
Bilimsel olarak kan basıncını yükselten bir içecek. Tek esprisi bu. Yanı sıra baş dönmesi falan da yapabiliyor. Halk dilinde ise akşama kadar sizi gemi direği gibi dolaştıracak ve rezil edebilecek bir içecek. Kan basıncı yükselmesi durumunda, bazı organlar bağımsızlığını ilan ediyor ve laf söz geçiremiyorsunuz. Ona göre.
Almayın, uzak durun. Kalp krizine bile yol açabilecek kadar garip bir içecek. Ekşi sözlükten baktım, yorumları okudum, eyvah eyvah. Mutlaka bilgilenmek gerek. Yürüyen cinsellik olmak istemiyorsanız uzak durun.
Bence denemese linc ve rezil olma ihtimaline karşı yazıyorum demezdi.🤔🤭Denemiş gibi bir halin var 🤔
SUSAR MISIN SENBence denemese linc ve rezil olma ihtimaline karşı yazıyorum demezdi.🤔🤭
Biri şu arkadaşı yasaklayabilir mi???SUSAR MISIN SEN
Bırak şimdi Sabri abi netice de erkek adamsın, şurada biz bizeyiz yabancı yok 😀yok canım ne ilgisi var
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.