Önden bir hazırlık aşaması, sonra arkasından 😀Bence denemese linc ve rezil olma ihtimaline karşı yazıyorum demezdi.🤔🤭
Önden bir hazırlık aşaması, sonra arkasından 😀Bence denemese linc ve rezil olma ihtimaline karşı yazıyorum demezdi.🤔🤭
Ulu kurt familyasiyla takılsın o boşver🤭Önden bir hazırlık aşaması, sonra arkasından 😀
vovovoUlur kurt familyasiyla takılsın o boşver🤭
Bozkurtlar ulusun börteçine bufaloyu yudumlasın :)Ulur kurt familyasiyla takılsın o boşver🤭
Ne yaparsa artık,enerji içeceği yudumluyor gibi bilemedim..Bozkurtlar ulusun börteçine bufaloyu yudumlasın :)
En iyisi kendisini bufalosu ile baş başa bırakmakNe yaparsa artık,enerji içeceği yudumluyor gibi bilemedim..
Hocam teşekkür ederim bir kaç sekanslıkta olsa güzeldi. Kirdiysam/k affola 🙏egleniyor muyuz kuzular?
Sıkıldım ben gidip bira içicem
Rakı akıldakine içilir, o yüzden hiç gereği yok 😉Rakı varken : )
Ço zaman vodka varken olsun: )Rakı akıldakine içilir, o yüzden hiç gereği yok 😉
Hiç sevmem çok kötü günler yaşattı bana üniversite zamanlarımda :)Ço zaman vodka varken olsun: )
Hiç sevmem çok kötü günler yaşattı bana üniversite zamanlarımda :)
Zaten sigarayı da alkolü de birakicam anneme söz verdim :)Haydaa : ) ne verelim abime bira hariç: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.