Zaten sigarayı da alkolü de birakicam anneme söz verdim :)
Hadi bakalım: ) batman ne içeçek sonra
Zaten sigarayı da alkolü de birakicam anneme söz verdim :)
Sade kahve, şekersiz demli çay artık :)Hadi bakalım: ) batman ne içeçek sonra
Demli çaya okey: ) kahvede bıktırdıSade kahve, şekersiz demli çay artık :)
O ikisinden bikilmaz ya, hele ki kış mevsiminde))Demli çaya okey: ) kahvede bıktırdı
Türkiyede biraz daha zevkli oluyor gerçi.O ikisinden bikilmaz ya, hele ki kış mevsiminde))
NiyeTürkiyede biraz daha zevkli oluyor gerçi.
Balkonda kahve sigara içtim. Kül tablası balkonda fincanın mutfakta olması gerekirdi ama ben fincanı balkonda bırakıp kül tablasını mutfağa koymuşum 🥴
Aman onu da kaybetmeyelimHayatım da tanıdığım keyif yapmayı bilen nadide insanlardansın.
Aman onu da kaybetmeyelim
Bizim sülalemiz rahat Chery 😀
İş konusunda biz de öyleyiz, ben arada kaytardigim oluyor tabi :)Sende onlardan almışşın işte. Benim sülalede çalışmaya işe endeksli: ))
10 dakika boş vakit geçiremiyorum
İş konusunda biz de öyleyiz, ben arada kaytardigim oluyor tabi :)
Nem %40 diyor,eriyecegim sanki 🥴
Afiyet olsun da galiba sallama çay yaptın, ne ara demledin :)Senin yüzünden çay yaptım kendime.
Afiyet olsun da galiba sallama çay yaptın, ne ara demledin :)
O da çaya benziyor işte :)Aynen sallama: ) nerde çay demlicem : )
Hiç yoktan iyidir işte , diorum ya tr de farklı.O da çaya benziyor işte :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.