İçinden Geçeni Söyle

Cherry

Elmas Üye
Mutfaktan bi cay alip balkonda bi sigara iceyim madem.

Rayiha

Gümüş Üye
Benim uykum gelince çeneme vuruyor..
Normal insanların uykusu gelince sessizlesir,ben car car car..

• gülücük
Tepkiler: Eru

Vera

Altın Üye
Derin derin nefesler çekiyorum da sanki nefesim bugün bana yetmiyor. Öyle bir yetersizlik hissi.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Canım çekirdek istedi paketi aldım eşim hepsini yemiş salon sehbasında bırakmış ben şok 😭

Rayiha

Gümüş Üye
Annem seslenip duruyor,yemek yapmaya kadına yardım edeceğim diye söz verdim..
Yok yerimden kalkamiyorum..🥴
Çalışınca daha enerjiktim ben ya,1 günde çöktüm resmen..

_bigguy_

Uzaklaştırıldı
Ne verirsen elinle, o gelir seninle...

Nepenthe

05.02.2025
Altın Üye
Yıllar önce okuduğum kitabı bu akşam tekrar okumaya karar verdim. Sayfa 45'de beşinci maddeyi işaretlemiş ve tarihi de not düşmüşüm.

Oruç Aruoba / De ki işte.

20240823_202544.jpg

Börteçine

Gümüş Üye
Arkadaşlar. Bile isteye, linç ve rezil olma ihtimallerini göze alarak yazıyorum.

Bu ciddi bir uyarıdır. Özellikle erkekler için. Diyelim ki bir akaryakıt istasyonuna girdiniz. Marketten bir şeyler alıyorsunuz veya yakıt için ödeme yapıyorsunuz. Hemen oracıkta gözünüze Bufalo çikolata veya Bufalo içecek gözünüze çarptı. Hem de üzerinde +18 yazıyor. Hayret, ne ola ki bu? Arkadaşlar, onun ne olduğunu sormayın ve kesinlikle almayın. Sorarsanız size masum bir şekilde enerji içeceği olduğunu söylerler. Siz de inanır ve alırsanız hadi geçmiş olsun.

Bilimsel olarak kan basıncını yükselten bir içecek. Tek esprisi bu. Yanı sıra baş dönmesi falan da yapabiliyor. Halk dilinde ise akşama kadar sizi gemi direği gibi dolaştıracak ve rezil edebilecek bir içecek. Kan basıncı yükselmesi durumunda, bazı organlar bağımsızlığını ilan ediyor ve laf söz geçiremiyorsunuz. Ona göre.

Almayın, uzak durun. Kalp krizine bile yol açabilecek kadar garip bir içecek. Ekşi sözlükten baktım, yorumları okudum, eyvah eyvah. Mutlaka bilgilenmek gerek. Yürüyen cinsellik olmak istemiyorsanız uzak durun.

• Haha
Tepkiler: CaT

Rayiha

Gümüş Üye
Şu kızartma yemeğini yaptıktan sonra mutfağı baştan aşağı temizleten annem..
Böyle yaptığında vallahi isteyesim gelmiyor..
Elinde olsa beni de cifleyecek🤦🏻‍♀️

Nepenthe

05.02.2025
Altın Üye
Arkadaşlar. Bile isteye, linç ve rezil olma ihtimallerini göze alarak yazıyorum.

Bu ciddi bir uyarıdır. Özellikle erkekler için. Diyelim ki bir akaryakıt istasyonuna girdiniz. Marketten bir şeyler alıyorsunuz veya yakıt için ödeme yapıyorsunuz. Hemen oracıkta gözünüze Bufalo çikolata veya Bufalo içecek gözünüze çarptı. Hem de üzerinde +18 yazıyor. Hayret, ne ola ki bu? Arkadaşlar, onun ne olduğunu sormayın ve kesinlikle almayın. Sorarsanız size masum bir şekilde enerji içeceği olduğunu söylerler. Siz de inanır ve alırsanız hadi geçmiş olsun.

Bilimsel olarak kan basıncını yükselten bir içecek. Tek esprisi bu. Yanı sıra baş dönmesi falan da yapabiliyor. Halk dilinde ise akşama kadar sizi gemi direği gibi dolaştıracak ve rezil edebilecek bir içecek. Kan basıncı yükselmesi durumunda, bazı organlar bağımsızlığını ilan ediyor ve laf söz geçiremiyorsunuz. Ona göre.

Almayın, uzak durun. Kalp krizine bile yol açabilecek kadar garip bir içecek. Ekşi sözlükten baktım, yorumları okudum, eyvah eyvah. Mutlaka bilgilenmek gerek. Yürüyen cinsellik olmak istemiyorsanız uzak durun.
Denemiş gibi bir halin var 🤔

Üst Alt