Yazıklar olsun. Taş mı kemirsin insanlar? Bir hanede herkes çalışamaz belki hasta belki uygun iş yok. 1 tane çalışma ücreti ile o kiralar nasıl verilir? Söylentilere göre şehrine göre ucuz ev kalmamış... Eskiden z şehrinin C ilçesinde kiralar ucuz olur yaşam biraz daha kolay olurdu. Maaşın kirayı karşılamadığı zamanlardasınız üzülüyorum.1 Temmuz dan itibaren kiracı-ev sahibi ölüm haberlerini sıkça duyacağız,göreceğiz.
Sizin de sizin yöneteceğiniz ülkenin de anasını avradını.
![]()
Kolay gelsin @nunu adım atılmıyor gercektenTemizlik prensesinden selamlar çok sıcak temizlik yapılmıyor piste oturulmuyor NAPCAĞMMMMMMMMM İMDAT!
Ben ama tam kendi rengindeyimForumda herkes altın rengi gözüm bozuldu.
Sen güzelsin kal öyle. Ama havalı profil şart benden söylemesi.Ben ama tam kendi rengindeyim![]()
kendi havam yeter bence ksgsgSen güzelsin kal öyle. Ama havalı profil şart benden söylemesi.
Cix hadi havana hava katalım.kendi havam yeter bence ksgsg
Forumda herkes altın rengi gözüm bozuldu.
Yakut uye mi baya yaraticiymis aslinda 😁Bence de benim kırmızı olmam lazım @Nobody Yakut üye falan yok mu… sevmiyorum gümüş altın 😂
Yakut uye mi baya yaraticiymis aslinda 😁
Foruma deger katmak adina mantikli bir oneri 😁Elmas var Yakut niye yok , zümrüt , inci , safir eklensin bunlar lütfennnn 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.