Karacabey'e geldiğin zaman haberim olsun. Çay kahve ısmarlayayım.Cillop gibi gruba düştük.
Seneye gidilecek çok deplasman var.
İzmir/Buca Bursa/Karacabey Kocaeli i/Derince Tokat/Erbaa ve Giresun a kesin giderim. Mersin e ise kış ayına denk gelirse giderim
![]()
İnşallah kralım, orda olduğunu bilmiyordum. Gelirsem muhakkak ararım :)Karacabey'e geldiğin zaman haberim olsun. Çay kahve ısmarlayayım.
evi 3 kere mola verip süpürmüş olabilirim silerken o kadar yavas yavas sildim ki gün bittiKolay gelsin @nunu adım atılmıyor gercekten
Akşam yap temizliği çiçeğimTemizlik prensesinden selamlar çok sıcak temizlik yapılmıyor piste oturulmuyor NAPCAĞMMMMMMMMM İMDAT!
Ne yaptı sana istanbullKorkutma beni İstanbul 😳
Ne yaptı sana istanbull
Duyduk tabi de cok mu korktunnn sennGök yere indi sankiii bi anda siz duymadınız mı 😳
olur mantıklı
Çok ayıp ya... Pişirdiğini yediğin, kendine hizmet ettirdiğin evin sağını solunu kurcalamak, eksiğine yanlışına bakmak... Hiç etik değil.Bugün iki kadın konuşurken duydum. Siz kadınlar bayramlaşmaya gittiğiniz evlerde düzgün temizlik yapmış diye kapı üstlerine falan mı bakıyorsunuz? Kadın şey dedi geçen bayram kapı üstü tozluydu düzgün temizlik yapmamış 😂😂 Korkulur sizden
Bayağı kıskanç bir halde söylüyorduÇok ayıp ya... Pişirdiğini yediğin, kendine hizmet ettirdiğin evin sağını solunu kurcalamak, eksiğine yanlışına bakmak... Hiç etik değil.
Herkesin temizlik standartı aynı olmayabilir. Sağlığı temizlik yapmak için uygun olmayabilir, canı yapmak istememiş de olabilir, eşiyle arası iyi olmayabilir, bebeği küçüktür yetiştiremez, hastanede refakatçi kaldı belki günlerce... Şu insanlar hayatta hiç acı çekmemiş, halden anlamayan, sürekli rahatlıktan başkasının kusurunu arayanlar... Biri bana bunu söylese şap diye suratına bir tane çakarım başında dönen yıldızları saysın 😈
Bugün iki kadın konuşurken duydum. Siz kadınlar bayramlaşmaya gittiğiniz evlerde düzgün temizlik yapmış diye kapı üstlerine falan mı bakıyorsunuz? Kadın şey dedi geçen bayram kapı üstü tozluydu düzgün temizlik yapmamış 😂😂 Korkulur sizden
Çok ayıp ya... Pişirdiğini yediğin, kendine hizmet ettirdiğin evin sağını solunu kurcalamak, eksiğine yanlışına bakmak... Hiç etik değil.
Herkesin temizlik standartı aynı olmayabilir. Sağlığı temizlik yapmak için uygun olmayabilir, canı yapmak istememiş de olabilir, eşiyle arası iyi olmayabilir, bebeği küçüktür yetiştiremez, hastanede refakatçi kaldı belki günlerce... Şu insanlar hayatta hiç acı çekmemiş, halden anlamayan, sürekli rahatlıktan başkasının kusurunu arayanlar... Biri bana bunu söylese şap diye suratına bir tane çakarım başında dönen yıldızları saysın 😈
Keşke çizgi filmlerde olduğu gibi elimizi cebimize sokunca, istediğimiz her aleti çıkartabilsek :dkürekle vur, çeneyi düzeltmekten evi temizleyemesin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.