daha kötü ne olabilri ki diyorsun sular kesik ......
Tam banyoya girmek isteği gelmiyorken iyi oldu bunu okumak. Gidip giriyimdaha kötü ne olabilri ki diyorsun sular kesik ......
3-5 saate sıcaktan yine terliyorsun bence yıkanma. Ben biriktiriyom ayda 1 kere yıkanıyomBiri ayaklarımdan tutup banyoya soksa... Hem yıkanmak istiyorum hem giyemiyorum, girsem de çıkamam. İsteksizim
taverna oyununu diyodum ya taverna aklima gelmeyince pub dedim xksmdmsNapıym yaw yağlı boya video edit yayın temizlik sıcaktan pastorize olmak böyle işte lskfldşgşgl
Pubi ne la
He ben bilmiyordum Allah senitaverna oyununu diyodum ya taverna aklima gelmeyince pub dedim xksmdms
canın neye sıkkın bilmiyorum ama umarim hemen geçer , bi hafta rotarli izleriz napalim 😅 seviliyosun kankaHe ben bilmiyordum Allah seniBu hafta müzik yayını yapmasam mı diye düşünüyorum canım bir şeye sıkkın ve kafamı dağıtmalıyım
korku oyunu oynayasım var hihihih
Her pazartesi müzik dediydik bu seferkini yiyeceğim sanırım![]()
bana değil vallahBenim uykum kime kaçtı acaba?
Sana kaçsaydı ağzını burnunu sıkıp gönderirdin kesin evine yürü diye🤪bana değil vallah
yaparım doğru lkdmglkdfgSana kaçsaydı ağzını burnunu sıkıp gönderirdin kesin evine yürü diye🤪
Tepemizde fıskıye olsa3-5 saate sıcaktan yine terliyorsun bence yıkanma. Ben biriktiriyom ayda 1 kere yıkanıyom
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.