İçinden Geçeni Söyle

Lavinia

Platin Üye
Bugün babalar günüymüş nerden bulcam şimdi çiçeği ben 😀

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Çok ayıp ya... Pişirdiğini yediğin, kendine hizmet ettirdiğin evin sağını solunu kurcalamak, eksiğine yanlışına bakmak... Hiç etik değil.

Herkesin temizlik standartı aynı olmayabilir. Sağlığı temizlik yapmak için uygun olmayabilir, canı yapmak istememiş de olabilir, eşiyle arası iyi olmayabilir, bebeği küçüktür yetiştiremez, hastanede refakatçi kaldı belki günlerce... Şu insanlar hayatta hiç acı çekmemiş, halden anlamayan, sürekli rahatlıktan başkasının kusurunu arayanlar... Biri bana bunu söylese şap diye suratına bir tane çakarım başında dönen yıldızları saysın 😈
Beğenmeyen gelmeyiversin

Lavinia

Platin Üye
Geç saatlerde öğrendim babalar günü olduğunu biraz tantana çıkarsaydınız bizim gibi daha hazırlıklı olurduk. 😀

Börteçine

Gümüş Üye
Bugün hem babalar günü, hem doğum günüm. Babamı kaybedeli beş gün oldu. Vefatından bir süre önce anneme "bu çocuğa ömrü boyunca doğum günü yapamadık, inşallah bu sefer yapalım" demiş. Canım babacığımı morgda açıp ilk gören ben oldum. Gülüyordu ve çok nurluydu yüzü. O şekilde görünce içime ferahlama geldi, epeyce sevdim konuştum. Bebek güzelliği vardı yüzünde. Benim de huyumdur hiç doğum günü kutlamadım, sevemedim o tip şeyleri. Babam ise bu sene böyle bir şey yapmayı düşünmüş. Aldım kabul ettim babam. Benim doğum günüm, senin de babalar günün kutlu olsun.

Lavinia

Platin Üye
Bugün hem babalar günü, hem doğum günüm. Babamı kaybedeli beş gün oldu. Vefatından bir süre önce anneme "bu çocuğa ömrü boyunca doğum günü yapamadık, inşallah bu sefer yapalım" demiş. Canım babacığımı morgda açıp ilk gören ben oldum. Gülüyordu ve çok nurluydu yüzü. O şekilde görünce içime ferahlama geldi, epeyce sevdim konuştum. Bebek güzelliği vardı yüzünde. Benim de huyumdur hiç doğum günü kutlamadım, sevemedim o tip şeyleri. Babam ise bu sene böyle bir şey yapmayı düşünmüş. Aldım kabul ettim babam. Benim doğum günüm, senin de babalar günün kutlu olsun.

Tekrar başın sağolsun
mekanı cennet olsun inşallah.
Hayatı yaşarken hiç aklımıza gelmiyor sevdiklerimiz ve biz sonsuza kadar yaşayacakmışız gibi hissediyor, erteledikçe erteliyoruz.
Düşüncesi bile kalbe ağır gelirken bunu yaşamak .. Yinede iyi ki doğdun babandan Allah razı olsun böyle güzel yürekli bir evlat yetiştirmiş, Rabbim güç kuvvet versin sana canım..

Vera

Altın Üye
Artık bayram bitebilir mi? Bana yetti tek gün. Lütfen, ne olur, rica ediyorum, please, helpppppp

Lavinia

Platin Üye
Bu bayram benim adıma çok ilginç geçiyor 😅

Üst Alt