Valla kulağımın dibinde vır vır konuşuyordu ne yapayımDedikodu mu dinledin sen ayıp ayıp 😀
Valla kulağımın dibinde vır vır konuşuyordu ne yapayımDedikodu mu dinledin sen ayıp ayıp 😀
Keşke çizgi filmlerde olduğu gibi elimizi cebimize sokunca, istediğimiz her aleti çıkartabilsek :d
Geçenlerde eski bölümlerini buldum yine izledim müfettişigadget yapıyodu onu o bile tarih oldu![]()
Beğenmeyen gelmeyiversinÇok ayıp ya... Pişirdiğini yediğin, kendine hizmet ettirdiğin evin sağını solunu kurcalamak, eksiğine yanlışına bakmak... Hiç etik değil.
Herkesin temizlik standartı aynı olmayabilir. Sağlığı temizlik yapmak için uygun olmayabilir, canı yapmak istememiş de olabilir, eşiyle arası iyi olmayabilir, bebeği küçüktür yetiştiremez, hastanede refakatçi kaldı belki günlerce... Şu insanlar hayatta hiç acı çekmemiş, halden anlamayan, sürekli rahatlıktan başkasının kusurunu arayanlar... Biri bana bunu söylese şap diye suratına bir tane çakarım başında dönen yıldızları saysın 😈
Bizden isterken iyi. Trip yememek için mezarlık dolaştırıyorsunuz milleti nxkxBugün babalar günüymüş nerden bulcam şimdi çiçeği ben 😀
Bugün hem babalar günü, hem doğum günüm. Babamı kaybedeli beş gün oldu. Vefatından bir süre önce anneme "bu çocuğa ömrü boyunca doğum günü yapamadık, inşallah bu sefer yapalım" demiş. Canım babacığımı morgda açıp ilk gören ben oldum. Gülüyordu ve çok nurluydu yüzü. O şekilde görünce içime ferahlama geldi, epeyce sevdim konuştum. Bebek güzelliği vardı yüzünde. Benim de huyumdur hiç doğum günü kutlamadım, sevemedim o tip şeyleri. Babam ise bu sene böyle bir şey yapmayı düşünmüş. Aldım kabul ettim babam. Benim doğum günüm, senin de babalar günün kutlu olsun.
Calm down ma'am, how can I help you?Artık bayram bitebilir mi? Bana yetti tek gün. Lütfen, ne olur, rica ediyorum, please, helpppppp
Kurban bayramını bitirebilir misiniz?Calm down ma'am, how can I help you?
OkayKurban bayramını bitirebilir misiniz?
UyuUykum var.
Ne oluyor anlat da biz de gülelimmmBu bayram benim adıma çok ilginç geçiyor 😅
Ne oluyor anlat da biz de gülelimmm
kulagıma anlatAnlatamam ki 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.