Yerken aklına geleceğim 🤭 Lotus'a hava atmam lazım dersin😛Yöresel yemekler. Aklımda.
Seçenek değildi ama seçtik artık. 😊
Ben yedikçe canınız çekerse, çeksin. 🙂
Yerken aklına geleceğim 🤭 Lotus'a hava atmam lazım dersin😛Yöresel yemekler. Aklımda.
Seçenek değildi ama seçtik artık. 😊
Ben yedikçe canınız çekerse, çeksin. 🙂
12-13 km koşuyor musun 😯😯😯Bağzı günler 13 12 görüyorum ama keşke düzene soksam bi yürüyom vücut ısınıyor bi salıyorum geri soğuyor.
böyle şeylerde kafa dengi arkadaş arıyor olabilirim
Bir dönem kamera açıp leslie yapıyorduk kankamla![]()
yok kız yürüyorum kosamam azcık koşsam tıkanıdım kondisyonum yok şuan12-13 km koşuyor musun 😯😯😯
@nunu beni de çalıştırsanaaaaaa
Leslie çok yavaş geliyor bana, uykum geliyor ya🤭
Allah seniiiii @nunu ben spor yaparken hayatta konuşamam. O kalbimi kulaklarımda duymam lazım😂 resmen kendimi tabiri caiz ise gebertmeyi seviyorum 🙈😂yok kız yürüyorum kosamam azcık koşsam tıkanıdım kondisyonum yok şuan
arkadaşınla yapınca keyifli oluyor daha hızlı videolarıda var hem sohbet ediyoz biz hem birbirimizle dalga geçiyoruz o 30 dk nasıl geçiyor anlamıyoruz![]()
Aklımda. Lotus'a hava atmam lazım diyeceğim. 🙂Yerken aklına geleceğim 🤭 Lotus'a hava atmam lazım dersin😛
Bekliyor olacağım 🙈Aklımda. Lotus'a hava atmam lazım diyeceğim. 🙂
Var da hiç merak edip bakmamıştım bu akşam koşusunda bakayım 😁Adım sayarlar km hesaplıyor kulanmıyor musun
Ortalama yürüyüş ve koşu 3 saat civarı sürüyor bu gün ölçüm yapcam 😁
eskiden yapardım öyle artık sıkılıyorumAllah seniiiii @nunu ben spor yaparken hayatta konuşamam. O kalbimi kulaklarımda duymam lazım😂 resmen kendimi tabiri caiz ise gebertmeyi seviyorum 🙈😂
Nası merak etmedin inanmıyorum dlkjnfşglkjdfsnghVar da hiç merak edip bakmamıştım bu akşam koşusunda bakayım 😁
Ay şakaaaaaaOrtalama yürüyüş ve koşu 3 saat civarı sürüyor bu gün ölçüm yapcam 😁
3 saat mi dedi o kız çimdir beniAy şakaaaaaa
En son zorladığım iki saat🤦
Ama şimdi sen erkeksin diye falan fisman mazereti ureteyim😂😂
Valla üç saat dedi @nunu3 saat mi dedi o kız çimdir beni
o zaman ben sporcukcuk yapıyorumValla üç saat dedi @nunu
Sen ne kadar yürüyorsun?o zaman ben sporcukcuk yapıyorum![]()
nedennnnnnicke ağlayasım geliyor
Takılmıyorum öyle şeylere ben ya sonuç odaklıyim kondisyonum yükseldimi sıkılaşma var mı filan onlara dikkat ediyorum 😂Nası merak etmedin inanmıyorum dlkjnfşglkjdfsngh
Git üzüm ye sen gece ondan sonra ama kaslarına saldırsın @Lastearth 😂Takılmıyorum öyle şeylere ben ya sonuç odaklıyim kondisyonum yükseldimi sıkılaşma var mı filan onlara dikkat ediyorum 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.