Çalışıyorum şu an .dyat uyu @SerdaR yarın iş var işş .d
Çalışıyorum şu an .dyat uyu @SerdaR yarın iş var işş .d
herkes değil sen yiyebilirsin bebiskoooo@starbucks kurabiyesi nickin ne kadaaar tatli olmuṣ, seni yiyebilirmiyizz 😜
herkes değil sen yiyebilirsin bebiskoooo
Hiç de bile sen yaşadığın şehirde kök salmışsın. 64 ülke mi o de ne yani😂Sürekli ülke değiştirmiyorum bende.
64 ülkeye 307 defa gidip gelmek bu anlama gelmiyordur değil mi sevgili @Lotus ? ☺️
hemde 3 tane jsnxmxndmSenin kedinmi vaaar yoksaaa
Söğüt gibi mi salmışım köklerimi yaşadığım şehrin topraklarına?Hiç de bile sen yaşadığın şehirde kök salmışsın. 64 ülke mi o de ne yani😂
teşekkür ederim ya biraz saçmalamak iyidir xjxnkx@starbucks kurabiyesi nickin çok yakışmış tebrik ederim sabah sabah gülümsettin beni. 🤭
hemde 3 tane jsnxmxndm
Bildirimler niden bazen düşmüyor kiiSöğüt gibi mi salmışım köklerimi yaşadığım şehrin topraklarına?
nazar olur yavrularım xjndnxEee biz burda kedi kedi diye deliriyoz niye hic göstermiyonn bizee
nazar olur yavrularım xjndnx
jshdkshd du bakim
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.