Sabah aç ye @Lastearth 🤭Seve seve yerimde akşam koşuyu iki katına çıkarmam lazım o zaman 😁
Akşam yeme ya hele gece hiç yeme kilo yapar😂
Sabah aç ye @Lastearth 🤭Seve seve yerimde akşam koşuyu iki katına çıkarmam lazım o zaman 😁
baron gibi geziyor ortalıkta ksjdjdjfkBak su poncige tüh tühtüh , hemen bi boncuk yapistirayim surayacok tatli su agza burna bakkk bal bal
![]()
:):)@INFLaMeS hos geldin, ayaklarin üsüyor mu 🥺
Bildirimlerim düşmüyorsa, lütfen bildirin.Bildirimler niden bazen düşmüyor kii
Söğüt huzurlu bir ağaçtır. Ben çok severim. Ama sen söğüt gibi salınmış gibi durmuyorsun🤭 yeni ülke Özbekistan mı yoksa🤭 hadi attım tutacak mı😂
Sekizden sonra sadece su içiyorum, meyveler benim metabolizmayı hızlandırıyor zaten çok problem olmaz 😁Sabah aç ye @Lastearth 🤭
Akşam yeme ya hele gece hiç yeme kilo yapar😂
İlahi @-a- o nasıl bir çıkarım 🤭🤭 ben söğüt gibi kök salmamışsın dedim. Huzurunu ilk gözünü açınca kimi düşünüp, konuştuğuna sormalı🤭Bildirimlerim düşmüyorsa, lütfen bildirin.
Söğüt huzurlu bir ağaçsa ve ben söğüt gibi değilsem; huzursuzum demek.
Huzur için : Ah. H. T.
Aa evet, Özbekistan var sırada. Tamam ama nasıl bilebilirsiniz bu bilgiyi şu an benden başka hiçkimse bilmiyorken?
Eyyyy Steve Jobs - Yargılanacaksın! Hani gizliydi tüm bilgiler?
Kaç km koşuyorsun? @LastearthSekizden sonra sadece su içiyorum, meyveler benim metabolizmayı hızlandırıyor zaten çok problem olmaz 😁
Teşekkürler sevgili @Lotus Yanlış bir çıkarım yapmışım demek. 😊İlahi @-a- o nasıl bir çıkarım 🤭🤭 ben söğüt gibi kök salmamışsın dedim. Huzurunu ilk gözünü açınca kimi düşünüp, konuştuğuna sormalı🤭
Merakla fotolarını bekliyoruz, Özbekistanın😛
Net ölçü bilmiyorum ama ortalama 1.500 metre bir mesafe 2-3 turKaç km koşuyorsun? @Lastearth
nicke ağlayasım geliyorayy evet ya aşşırı iyi geliyor
teşekkür ederim bebeğimmm 🥹🥹🥹🥹
Yöresel yemekleri😛 ama bu seçenek değildir herhalde🤭Teşekkürler sevgili @Lotus Yanlış bir çıkarım yapmışım demek. 😊
Özellikle merak ettiğiniz bir yer var mıdır? Zira ben muhtemelen sadece Tashkent'e giderim, belki bir de Semerkant'a vakit bulursam giderim.
Gitmeyen herkesin gözü olmaya çalışırım.
Adım sayarlar km hesaplıyor kulanmıyor musunNet ölçü bilmiyorum ama ortalama 1.500 metre bir mesefe 2-3 tur
coraplar bi parcam oldu ya :))@INFLaMeS bari çorap profilini değiştirseydin .d bir insan hiç mi değişmez sjsjsj
Doğru dedi @nunu çok iyi oluyor.Adım sayarlar km hesaplıyor kulanmıyor musun
Yöresel yemekler. Aklımda.Yöresel yemekleri😛 ama bu seçenek değildir herhalde🤭
Bağzı günler 13 12 görüyorum ama keşke düzene soksam bi yürüyom vücut ısınıyor bi salıyorum geri soğuyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.