Ne istiyorsunuz @demeter sizi nasil memnun edebiliriz efenim
Magazinsel siyaset konuşmak istiyorum.
Ne istiyorsunuz @demeter sizi nasil memnun edebiliriz efenim
Ben memnunum canım, o yüzden .dMemnun olmadığımı memnun olacağım hale getirmek varken çekip gitmek bana çok kolay geliyor.
Sizi mutlu edemeyeceğimiz için çok üzgünüm sevgili @demeter malesef kurallarımızda belirttiğimiz gibi siyaset yasak.Magazinsel siyaset konuşmak istiyorum.
Bunu sizin soylemlerinize hitaben ben yazdim. Demeter'in hakkimda yakıştırıdığı benzetmeler aşağıda ve onu beğenen ben değilim. Eğer gözden kaçırdıysan buyur.Tam da burada...
Bu Holy bugün neden böyle dikkat çekme çabaları içerisine girmiş.
Daha siyasetin s sini yapmadık hemen yasaklamış.
Üzülme hakkından geleceğiz bu junior Erdoğan Holy kişisinin.
pump nasılsın? beni ararmısıngörüyorum ki emreler ölmezmiş
şekil değiştirirmiş
işte gerçek forumsal ruhuuuuu
beni neden ayırıyorsun o zaman ?
Ben biraz okudum yönetici ile alakası yokken hedef yönetici oldu çetin bey ateşi harladı acı kardeşliği yapan pumpkin hanımsa fazla büyüttü olayı demeter hanım tokatladı geçti bu hikayede yanan yönetici oldu sanki
pump nasılsın? beni ararmısın
kafanı kırdırma banahayır neden ariim ben seni![]()
Ortalığı velevki hanım karıştırdı sanırım benim suçum yok sen hassassın siyasetin sonu kin ve nefret olduğu için yönetici de bıkmış olabilir hatta başka bir pencere açıp şunu diyeyim genelde yöneticiler kaosa izin verir ben çok forumda editör oldum arada geçen konuşamalar görmezden gelin " oldu hep fakat burda yönetici kalite istiyor siz bunu görmezden gelmeyin derimacı kardeşliği :))))
anlamanızı beklemem gerçekten kendime ağır saygısızlıkmış sahahtan beri.........
Papatya çayı ister misin @HolySpectre ’ciğim?Aslında söylediğim şey çok basit, iki kelime; Siyaset yasak. Burada siyaset bölümü olacak diye bir zorunluluk yok. Size bölümü sağlamak zorunda değilim. Bu şartlar altında burada durmam, duramam diyeni zorla tutmuyoruz. Burada sirf yöneticiyim diye hükümete yada her kimse artık beslediğiniz anarşik duygularınızı benimle bağdaştıramazsınız.
Kaçak olsun o haldeSağol @Civciv im Normal çay içelim. sinirli değilim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.