Bence telefonu yegenindeymis 😬Sarhoştum ben yazmışta olabilirim ben yazmamışta olabilirim evden birisi yazmıştır bi sorup geliyorum sizede gelirken redbul getireyim mi?
Bence telefonu yegenindeymis 😬Sarhoştum ben yazmışta olabilirim ben yazmamışta olabilirim evden birisi yazmıştır bi sorup geliyorum sizede gelirken redbul getireyim mi?
ben de seni okumak isterim ey sevgili süreyyaOkuyorum sizi canim Biggie
Evet evet ondaydıBence telefonu yegenindeymis 😬
Şaka mısınız siz hanımefendi.Sarhoştum ben yazmışta olabilirim ben yazmamışta olabilirim evden birisi yazmıştır bi sorup geliyorum sizede gelirken redbul getireyim mi?
Komik olduğunuzu düşünüyorsanız hiç komik değilsiniz bilesiniz. An itibariyle bu konuyu noktalıyorum. Hiçbir polemiğin içersinde bulunmadım,bulunmam, bulunmayacağım. İyi forumlar.Evet evet ondaydı
Işıklı geceler matmazelKomik olduğunuzu düşünüyorsanız hiç komik değilsiniz bilesiniz. An itibariyle bu konuyu noktalıyorum. Hiçbir polemiğin içersinde bulunmadım,bulunmam, bulunmayacağım. İyi forumlar.
6 olduToplam 2 değil mi neeee kaç tepsi kız
Banada gönder bir tabakkl kahve yapcam yerim ❤️6 oldu![]()
Al ya 2 tepsisi senin olsun bıkkınlık geldi fjcjkxxk ama neyse ki bittiBanada gönder bir tabakkl kahve yapcam yerim ❤️
Çıkın çıkın gelin 🤣Al ya 2 tepsisi senin olsun bıkkınlık geldi fjcjkxxk ama neyse ki bitti
Kahvaltıya sana geliyoruz öyleyse çayı demlersen
Ben çay alayım şöyleee demli ince belli bir bardakta hatta senin karşimdaki çimenlik araziye mi gitsek Evler beni boğuyorÇıkın çıkın gelin 🤣
Çay erik suyu limonata ne isterseniz ne demek 🤗☺️
Erik suyu oyhh..Çıkın çıkın gelin 🤣
Çay erik suyu limonata ne isterseniz ne demek 🤗☺️
Sen nasılsın? En son bayernin şampiyonluk kutlamalarında yaşasın bavyera diye bağırırken görülmüşsün diye duyduyduk😁Kolay gelsin @macecik , umarim en kisa zamanda yine buralarda görürüz sizi
Sen nasılsın? En son bayernin şampiyonluk kutlamalarında yaşasın bavyera diye bağırırken görülmüşsün diye duyduyduk😁
Şampanyayı duymamıştık, şimdi senden öğreniyoruz😁Evet ṣampanya patlattım, o pozlarda cikmismi? Tüh rezil olduk desene 🫣🤭
Şampanyayı duymamıştık, şimdi senden öğreniyoruz😁
Gelecek yılın kutlamalarına kısmet artık. Ya da denk gelirse octoberfest te izleriz seni haberlerden😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.