onlar siyaset yapmadı ki
Moderatörün son düzenlenenleri:
onlar siyaset yapmadı ki
Ben hangi konuda ortalığı karıştırmışım ?Ortalığı velevki hanım karıştırdı sanırım benim suçum yok sen hassassın siyasetin sonu kin ve nefret olduğu için yönetici de bıkmış olabilir hatta başka bir pencere açıp şunu diyeyim genelde yöneticiler kaosa izin verir ben çok forumda editör oldum arada geçen konuşamalar görmezden gelin " oldu hep fakat burda yönetici kalite istiyor siz bunu görmezden gelmeyin derim
Ne olmuş kim ne yapmış? Bilmiyorum ki velev ki hanımBen hangi konuda ortalığı karıştırmışım ?
Ortalığı karıştığıma dair post attınız, buna nasıl kanaat getirdiniz? Kaos ve ben aynı karede na-mümkün ! Merak ettim hangi konuda kaosa sebep olmuşum? Aydınlatırsanız memnun olurum.Ne olmuş kim ne yapmış? Bilmiyorum ki velev ki hanım
Ortalığı mı karıştırmışsınız ? İnanın fikrim yok çok geçmiş olsun yapmayın boşverinOrtalığı karıştığıma dair post attınız, buna nasıl kanaat getirdiniz? Kaos ve ben aynı karede na-mümkün ! Merak ettim hangi konuda kaosa sebep olmuşum? Aydınlatırsanız memnun olurum.
Yahu buna dair post attınız ya .)Ortalığı mı karıştırmışsınız ? İnanın fikrim yok çok geçmiş olsun yapmayın boşverin
Post dost anlamıyorum soğuk bira var içerseniz velev ki hanım ?Yahu buna dair post attınız ya .)
Buyurun postunuz ahu hanım. Şimdi açıklama bekliyorum.Ortalığı velevki hanım karıştırdı sanırım benim suçum yok sen hassassın siyasetin sonu kin ve nefret olduğu için yönetici de bıkmış olabilir hatta başka bir pencere açıp şunu diyeyim genelde yöneticiler kaosa izin verir ben çok forumda editör oldum arada geçen konuşamalar görmezden gelin " oldu hep fakat burda yönetici kalite istiyor siz bunu görmezden gelmeyin derim
Toplam 2 değil mi neeee kaç tepsi kızSon iki tepsi kaldı 😴🥱
Sarhoştum ben yazmışta olabilirim ben yazmamışta olabilirim evden birisi yazmıştır bi sorup geliyorum sizede gelirken redbul getireyim mi?Buyurun postunuz ahu hanım. Şimdi açıklama bekliyorum.
Okuyorum sizi canim Biggie@Süreyya quzum nerelerdesin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.