İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Son iki tepsi kaldı 😴🥱

Civciv

~Lafügüzaf~
Bronz Üye
Sağa yatmaktan sağ tarafım yamuldu şimdi sıra sol tarafta eheheh

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
İçim şişti resmen.

• Beğen
Tepkiler: CaT

velevki

🎈
Altın Üye
Ortalığı velevki hanım karıştırdı sanırım benim suçum yok sen hassassın siyasetin sonu kin ve nefret olduğu için yönetici de bıkmış olabilir hatta başka bir pencere açıp şunu diyeyim genelde yöneticiler kaosa izin verir ben çok forumda editör oldum arada geçen konuşamalar görmezden gelin " oldu hep fakat burda yönetici kalite istiyor siz bunu görmezden gelmeyin derim
Ben hangi konuda ortalığı karıştırmışım ?

velevki

🎈
Altın Üye
Ne olmuş kim ne yapmış? Bilmiyorum ki velev ki hanım
Ortalığı karıştığıma dair post attınız, buna nasıl kanaat getirdiniz? Kaos ve ben aynı karede na-mümkün ! Merak ettim hangi konuda kaosa sebep olmuşum? Aydınlatırsanız memnun olurum.

Ahu

Es
Uzaklaştırıldı
Ortalığı karıştığıma dair post attınız, buna nasıl kanaat getirdiniz? Kaos ve ben aynı karede na-mümkün ! Merak ettim hangi konuda kaosa sebep olmuşum? Aydınlatırsanız memnun olurum.
Ortalığı mı karıştırmışsınız ? İnanın fikrim yok çok geçmiş olsun yapmayın boşverin

velevki

🎈
Altın Üye
Ortalığı velevki hanım karıştırdı sanırım benim suçum yok sen hassassın siyasetin sonu kin ve nefret olduğu için yönetici de bıkmış olabilir hatta başka bir pencere açıp şunu diyeyim genelde yöneticiler kaosa izin verir ben çok forumda editör oldum arada geçen konuşamalar görmezden gelin " oldu hep fakat burda yönetici kalite istiyor siz bunu görmezden gelmeyin derim
Buyurun postunuz ahu hanım. Şimdi açıklama bekliyorum.

Üst Alt