İçinden Geçeni Söyle

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Memnun olmadığımı memnun olacağım hale getirmek varken çekip gitmek bana çok kolay geliyor.
Ben memnunum canım, o yüzden .d
Memnun olmazsam, memnun olanların rahatını bozmam, memnun olacağım bir yere giderim.
Çünkü ponçik bir insanım. 🥰

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
@Xasthur beynimin arkasinda deli kadın söylüyor. Alttanda tıkırtı eşlik ediyor. Gidip dinleyim de beynimi susturayım.

Çetin

Mezarkabul
Uzaklaştırıldı
Kılıçdaroğlu istifa

Xasthur

Yönetici
Yine mevzular mı oldu. D

Nobody

Teknik Admin
Bunu sizin soylemlerinize hitaben ben yazdim. Demeter'in hakkimda yakıştırıdığı benzetmeler aşağıda ve onu beğenen ben değilim. Eğer gözden kaçırdıysan buyur.

Bu Holy bugün neden böyle dikkat çekme çabaları içerisine girmiş.

Daha siyasetin s sini yapmadık hemen yasaklamış.

Üzülme hakkından geleceğiz bu junior Erdoğan Holy kişisinin.

Ahu

Es
Uzaklaştırıldı
Ben biraz okudum yönetici ile alakası yokken hedef yönetici oldu çetin bey ateşi harladı acı kardeşliği yapan pumpkin hanımsa fazla büyüttü olayı demeter hanım tokatladı geçti bu hikayede yanan yönetici oldu sanki

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
görüyorum ki emreler ölmezmiş
şekil değiştirirmiş
işte gerçek forumsal ruhuuuuu

beni neden ayırıyorsun o zaman ?

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Ben biraz okudum yönetici ile alakası yokken hedef yönetici oldu çetin bey ateşi harladı acı kardeşliği yapan pumpkin hanımsa fazla büyüttü olayı demeter hanım tokatladı geçti bu hikayede yanan yönetici oldu sanki

acı kardeşliği :))))
anlamanızı beklemem gerçekten kendime ağır saygısızlıkmış sahahtan beri.........

Ahu

Es
Uzaklaştırıldı
acı kardeşliği :))))
anlamanızı beklemem gerçekten kendime ağır saygısızlıkmış sahahtan beri.........
Ortalığı velevki hanım karıştırdı sanırım benim suçum yok sen hassassın siyasetin sonu kin ve nefret olduğu için yönetici de bıkmış olabilir hatta başka bir pencere açıp şunu diyeyim genelde yöneticiler kaosa izin verir ben çok forumda editör oldum arada geçen konuşamalar görmezden gelin " oldu hep fakat burda yönetici kalite istiyor siz bunu görmezden gelmeyin derim

Nobody

Teknik Admin
Aslında söylediğim şey çok basit, iki kelime; Siyaset yasak. Burada siyaset bölümü olacak diye bir zorunluluk yok. Size bölümü sağlamak zorunda değilim. Bu şartlar altında burada durmam, duramam diyeni zorla tutmuyoruz. Burada sirf yöneticiyim diye hükümete yada her kimse artık beslediğiniz anarşik duygularınızı benimle bağdaştıramazsınız.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ay noldu ya poğaça yoğurmaya gittim yine ben yokken bişiler mi olmuş okumaya da üşeniyorum 🚬

Sağlık mağlık olsun

Civciv

~Lafügüzaf~
Bronz Üye
Aslında söylediğim şey çok basit, iki kelime; Siyaset yasak. Burada siyaset bölümü olacak diye bir zorunluluk yok. Size bölümü sağlamak zorunda değilim. Bu şartlar altında burada durmam, duramam diyeni zorla tutmuyoruz. Burada sirf yöneticiyim diye hükümete yada her kimse artık beslediğiniz anarşik duygularınızı benimle bağdaştıramazsınız.
Papatya çayı ister misin @HolySpectre ’ciğim?

Üst Alt