Ramazan münasebetiyle pumpkinle öpüştük 

su bile dokunuyor beİftarda çorba ana yemek pilav vs yiyebiliyor musunuz?
Ben bir çeşit yemek 🥗 veya yoğurt harici bişe yedim mi fenalanıyorum.
Su içip tükeniyoruzİftarda çorba ana yemek pilav vs yiyebiliyor musunuz?
Ben bir çeşit yemek 🥗 veya yoğurt harici bişe yedim mi fenalanıyorum.
ilk saatlerde sadece bir miktar salata yesen belki işe yarar 🚬midem bulanıyor açlıktan ama asla bir şey yiyesim yok
Katar ya sen sabit fikirli olup bir şey almak işine gelmiyordur.ne yaparsam yapayım , nereye gidersem gideyim , ne yer ne içersem içeyim , ne giysem , ne konuşsam da , ne görsem , ne duysam da aslaa ama asla birsey katmıyor hiçbir şey değişmiyor.
Ruh ikizini bulamadın çünkü.ne yaparsam yapayım , nereye gidersem gideyim , ne yer ne içersem içeyim , ne giysem , ne konuşsam da , ne görsem , ne duysam da aslaa ama asla birsey katmıyor hiçbir şey değişmiyor.
Hücrelerin değişime açık bi kere nann taaam mıne yaparsam yapayım , nereye gidersem gideyim , ne yer ne içersem içeyim , ne giysem , ne konuşsam da , ne görsem , ne duysam da aslaa ama asla birsey katmıyor hiçbir şey değişmiyor.
utanmasam kepçeyle çorba içecem xjncöznfmfilk saatlerde sadece bir miktar salata yesen belki işe yarar 🚬
yardır gitsin o zaman ndnfozemgkdjutanmasam kepçeyle çorba içecem xjncöznfmf
ne ot yedin yineben bi sabahları bi de geceleri mantıklı karar veremiyorum. en tehlikeli saatler benim için galiba
bi halt yedik ama hayırlısı![]()
ruh ikizi diye bişey yok , anlam şahışlardan bağimiz bence aslında mutluluk konusuna spinoza gibi yaklaşsamda , içimde bi schopenhauer var bazen diş gösteriyor ghfjfjcuebfjRuh ikizini bulamadın çünkü.
Bulsan herşey daha anlamlı olurdu.
Ruh ikizi neden olmasın laruh ikizi diye bişey yok , anlam şahışlardan bağimiz bence aslında mutluluk konusuna spinoza gibi yaklaşsamda , içimde bi schopenhauer var bazen diş gösteriyor ghfjfjcuebfj
yaaa dhdhdhdhdhdhd xhdbdvfjxbshd @nunu efsanesin demiş miydim fjdjdhdhdxiRuh ikizi neden olmasın la
Kalan kısımlardan bir fok anlamadım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.