Yeni dizi taze mısır tuzluğun full açık kapağı ve fail gg wp 😔
Seni kıranların yanında birde sen kendini kırma be chenAniden kalbim kırılıveriyor gibi gelse de önceki çatlakların sebep olduğunu anladığım zaman daha çok kırılıyorum
bence acılı@Lafebesi çiğköftenin yanına en çok yakışan gıda nedir ? : d
Bende severim acıyı Sjssjsjbence acılı
acıkmak için erken değil mi 🙂Bende severim acıyı Sjssjsj
Nar ekşiside al rica ederim Sjsjssj
Oruç muyum ki onu bilmen lazım önce ahaahaj : Dacıkmak için erken değil mi 🙂
okuyup okuyup canı istemesin milletin dur ghfjfhOruç muyum ki onu bilmen lazım önce ahaahaj : D
Peki peki gidiyorum ben iyi bak kendine serseri : )okuyup okuyup canı istemesin milletin dur ghfjfh
görüşürüz 🖐Peki peki gidiyorum ben iyi bak kendine serseri : )
burada benden başka geniş omuzlu esmer göremiyorum Serçeciğim, üzgünüm…Evet bir başka sorum ise şu ;
Beyaz atlı bir prens gördün mü etrafta ? Esmer ve geniş omuzluydu :))
Alooo alooo sesin gelmiyor tünele mi girdin ses gelmiyor ahahah : Dburada benden başka geniş omuzlu esmer göremiyorum Serçeciğim, üzgünüm…
Kızlar beyaz atlıyı bulayım derken beyaz çoraplıya gitmek var dikkat edin.Evet bir başka sorum ise şu ;
Beyaz atlı bir prens gördün mü etrafta ? Esmer ve geniş omuzluydu :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.