muharremden yola çık belki bulursuntwitter memkelet partisi aratıyorum hata veriyor. 😬
muharremden yola çık belki bulursuntwitter memkelet partisi aratıyorum hata veriyor. 😬
Büyük geliyordur ekran resmi tekrar kirparak gönderrbilirsin buraya yollayacaksan eğerİyi anlaşıyoruz biz bunla
görsel yükleyemiyorum acep niye.
Ben uyuyorum iyi sabahlar.Günaydın canlar, gününüz güzel geçsin.
Çoğu erkek olarak konuşmak gerekirse hiç kimseye hiç bir yere. Kabullenme aşamasından sonra mücadele aşamasına girip hayatımıza devam ediyoruz. Birini aramiyor birinin yanına gitmiyor yada her gördüğümüze derdimizi anlatmıyoruz.
Çoğu erkek olarak konuşmak gerekirse hiç kimseye hiç bir yere. Kabullenme aşamasından sonra mücadele aşamasına girip hayatımıza devam ediyoruz. Birini aramiyor birinin yanına gitmiyor yada her gördüğümüze derdimizi anlatmıyoruz.
Biz de öyle bi chariz işte![]()
o an anlatmıyorsun ama mesela 5-6 ay sonra bir araya gelip buluştugunda yada sesli iletişime geçtiğinde başından geçenleri döküyorsun filan öyleliErkekleri tesellide zor, fikir veriyon dinlemiyoda kafada o problem dönüp duruyo 😒
Ee kadinlarda öyle degil iste, kankilotani arayip icini döküyon.. bende o kalmamis fhdkhdjd
o an anlatmıyorsun ama mesela 5-6 ay sonra bir araya gelip buluştugunda yada sesli iletişime geçtiğinde başından geçenleri döküyorsun filan öyleli
unutmazsam olar asdadjksaTamam 5 6 ay sonra anlatabilirsin, burda olurum
unutmazsam olar asdadjksa
iyi ki varsın teşekkür ederim 🤗
sen unutursan ?Unutursan fisildarim fjdbdjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.