İçinden Geçeni Söyle

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
yaaa dhdhdhdhdhdhd xhdbdvfjxbshd @nunu efsanesin demiş miydim fjdjdhdhdxi
ruh ikizi şöyle , her ruh tektir , her kişilik ve kişi tektir , benzerlik belki ama onun için bir zorlama olacaksa herkes herkese benzeyebilir bu da aslinda ehveni şer denebilir , ikiz değil de eksikleri tamamlayan daha dogru bi yaklaşim olacaktır şöyle ki ruh ikiizi oldugunu düşünülen kimseler ruhumuzdaki herhangi bir noksanı tamamlamayacak ve birşey katmayacaktır fakat bir tamamlayıcı ruh yada tamamladigin ruh birbirnin eksiklerini kapatip daha güçlü olacaklardır velhasıl ruhlar birbirni tamamliyor diye istemek zornda da degil... kafam biraz karışmış olabilir vjxnfbfisrnfbbxdbbdjxbr
Bir fok sürüsü anlamadım.
Mutlu olacağın kişi seni anlayan senin anladığın hani konuşmasa bile gözlerine bakınca hissedebildiğin falan sadece buna ruh ikizi demişler işte bir elmanın yarısı da diyorlar. Bu sadece bir deyim. Beğenmediysen sen başka bişe de 😯
Aşko de 🤣🤣🤣🤣

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Valentines Day Love GIF by Pepephone
Wedding Marry GIF by Dear Media Studio
Girl Love GIF by Lillee Jean

Normal kadınların etkileneceği hediyeler.

View: https://www.instagram.com/p/CpwiqIirq2E/

Benim hediye alınsa etkileneceğim hediye.

meryl streep mustache GIF

O sırada ben. 🤷‍♀️

CaT

🎈
Board Admin
Oyun alıyo oyunda kostüm alıyo zaten bişe istersem alıyo :D
En son çiçek sepeti dolandırdı bizi dedim bana bir daha çiçek alma.

Eee bundan iyisi can sağlığı dimiiiii

Ama gecmis olsun dolandirilmaniza üzüldüm, umarim zarar cok değildir:(

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Eee bundan iyisi can sağlığı dimiiiii

Ama gecmis olsun dolandirilmaniza üzüldüm, umarim zarar cok değildir:(
Ya aldığı çiçeği yollamadılar bende bilmediğim için 4 5 ay bana neden bu çiçeği aldın demiym üzülmesin dedim.
Hiç sevmediğim bi çiçek yolladılar ucuz kokusuda kötü neydi o bodur karanfil mi ne saçma sapan
En son tabiki dayanamadım sordum bana neden bu çiçeği aldın diye bana aldıgını gösterdi :haha: :haha: :haha:
Çiçeğin alakası yok bu arada :haha::haha::haha:
Bir daha alma dedim. Öyle kaldı.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Ya aldığı çiçeği yollamadılar bende bilmediğim için 4 5 ay bana neden bu çiçeği aldın demiym üzülmesin dedim.
Hiç sevmediğim bi çiçek yolladılar ucuz kokusuda kötü neydi o bodur karanfil mi ne saçma sapan
En son tabiki dayanamadım sordum bana neden bu çiçeği aldın diye bana aldıgını gösterdi :haha: :haha: :haha:
bende orkide istemiştim bi geldi hiç resimdeki gibi canlı değil yaprakları dökülmüş zor duruyor ayakta. ben sinirden yazdım ürün yorumunun altına. yaklaşık 20 dk sonra aradılar niye böyle yorum yaptınız diye dedim böyle böyle. dediler ki size bi tane daha gönderiyoruz iade etmeyin o da siz de kalsın. sonra ona da zor da olsa çiçek açtırmıştık iki tane nefis orkidemiz olmuştu askdjsad

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
bende orkide istemiştim bi geldi hiç resimdeki gibi canlı değil yaprakları dökülmüş zor duruyor ayakta. ben sinirden yazdım ürün yorumunun altına. yaklaşık 20 dk sonra aradılar niye böyle yorum yaptınız diye dedim böyle böyle. dediler ki size bi tane daha gönderiyoruz iade etmeyin o da siz de kalsın. sonra ona da zor da olsa çiçek açtırmıştık iki tane nefis orkidemiz olmuştu askdjsad
Sen en iyisini yapmışsın zaten bende öğrensem eşim o akşam deseydi bu çiçek benim aldığım değil burunlarından getirirdim :D
Ya işte hediye oldugunu bildikleri zaman suistimal ediyorlar çünkü çoğu insan nezaketen bir şey demiyor.
Arkadaşımda aldı doğum gününde saksıda 3 lü kaktüs saksıların 2 3 yerinde küçük kırıklar vardı.
Neden yani eksik mi para veriyoruz tam veriyoruz.
En son hastanede ameliyat olan birine çiçek aldım o zaman bir uygulama vardı çiçeğin fotosunu attılar okeyledim öyle geldi.
Hepsi böyle çalışsa güzel olurdu.
Şimdi ne kadar bilmiyorum. 100 tl civarıydı o zamanlar gider sokak kedilerine mama alırım. Bozuk çiçek almaktan daha iyi 🤣 🐾

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Sen en iyisini yapmışsın zaten bende öğrensem eşim o akşam deseydi bu çiçek benim aldığım değil burunlarından getirirdim :D
Ya işte hediye oldugunu bildikleri zaman suistimal ediyorlar çünkü çoğu insan nezaketen bir şey demiyor.
Arkadaşımda aldı doğum gününde saksıda 3 lü kaktüs saksıların 2 3 yerinde küçük kırıklar vardı.
Neden yani eksik mi para veriyoruz tam veriyoruz.
En son hastanede ameliyat olan birine çiçek aldım o zaman bir uygulama vardı çiçeğin fotosunu attılar okeyledim öyle geldi.
Hepsi böyle çalışsa güzel olurdu.
Şimdi ne kadar bilmiyorum. 100 tl civarıydı o zamanlar gider sokak kedilerine mama alırım. Bozuk çiçek almaktan daha iyi 🤣 🐾
zaten o sondu daha da çiçöek miçek alınmaz. yemek ısmarlarım o paraya en azından karnı doyar karşı tarafın asdkjsada

CaT

🎈
Board Admin

Yhiaaa sana kiyamamm :( bana simdiye kadar bi defa geldi oda 2017 deydi.. düsün tarihini bile hatirliyorum djsjdjjdd

Ama kendini şöyle avutabilirsin, arkadasim dügün cicegi yaptırdi, foto verdi böyle olsun diye.. kendi vakti olmadigi icin baskasi alip gelmis, foto ve kendi arasinda okadat cok farl vardiki :( orda ona cok üzülmüstüm... resmen normal cicek gibi olmustu

CaT

🎈
Board Admin
Fistik sarmasi olur 😁😁😁

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yhiaaa sana kiyamamm :( bana simdiye kadar bi defa geldi oda 2017 deydi.. düsün tarihini bile hatirliyorum djsjdjjdd

Ama kendini şöyle avutabilirsin, arkadasim dügün cicegi yaptırdi, foto verdi böyle olsun diye.. kendi vakti olmadigi icin baskasi alip gelmis, foto ve kendi arasinda okadat cok farl vardiki :( orda ona cok üzülmüstüm... resmen normal cicek gibi olmustu
İşte hal böyle olunca verilen paraya üzülüyorum. Çiçeğe sevinecekken dolandırılmış olmaya üzülüyorum. E ben mutlu olamadım ki ne anlamı var o zaman diyip napıyoruz almıyoruz aldırmıyoruz
🤣🤣🤣
Çiçeğin fotosu olcaktı bulursam atarım dalga geçip gülelim bari napalım 🤣🤣🤣

forumtutkunu

Platin Üye
Bu yıl para yağacaktı hani başaklara :honk: ne oldu bizim paralar :honk:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
twitter memkelet partisi aratıyorum hata veriyor. 😬

Üst Alt