Baby TurcoSleppy zeytinyağlı ıslak mendil mi komili ıslak mendil mi o
Baby TurcoSleppy zeytinyağlı ıslak mendil mi komili ıslak mendil mi o
Telden hızlı resimden neden yüklemiyorsun ki. Ebat sorunu yaşatmıyor :)Ekli dosyayı görüntüle 5054
Vakit alıyor. Telefonla çek pc ye gönder forum boyutu büyük dediği için tekrar boyutlandır..Resimde görülen beyaz kupa. Düz yüzeylere yapışıp kalabiliyor..
![]()
Kaybettim...Baby Turco![]()
Sabahtan beridir resmi nasıl tutsam diye bakıyorum hangi açı doğru diye hey Allahım ya Sjsjsjs
Ama çok hoş duruyor doğrusu tarz bir ürün güle güle kullan :d
Bu arada ne kadar temiz bir adamsın taktir ettim şuan seni :))
Mario gibisin altın puanları topluyorsun devamlı aferinTemizlik imandan gelir derler. Gerçi bizim iman kısmı neyse...
Temizlik iyidir gerçi ama temelde kargaşayı severim. Masam dağınıksa bile kendi içinde bir düzeni vardır..
![]()
Yanlış hatırlamıyorsam mario her şeyi prenses için yapıyordu. Bu durumda prenses elime düşmesin diyim..Mario gibisin altın puanları topluyorsun devamlı aferin![]()
Anca laf yapsan teşk et be adam vır vır hiç kibar değilsin!uğraşmalı seviyorum ben dermişim (Çaktırma aklıma gelmedi o seçenek..
Elimin altında pc varken telefondan yazıp çizmeyi sevmiyorum..
)
Masayı silmek için kullanıyorum onu..Baby turco ne yahu anonim markalar cildine zarar verir Sjsjsj
Teşekkür çok kolay. Bir şey dersin karşında ki teşekkür ederim der. Ne olur muhabbet orda tıkanır...Anca laf yapsan teşk et be adam vır vır hiç kibar değilsin!
200 point altın puan cepteMasayı silmek için kullanıyorum onu..Arada mürekkepli yazıcıların temizliğinde falanda kullandığım oluyor. Onun hericin de hijyen için kullanmıyorum..
![]()
B12 eksik bir sor bakalım düşünme yetim varmı ? SjsjsjTeşekkür çok kolay. Bir şey dersin karşında ki teşekkür ederim der. Ne olur muhabbet orda tıkanır...Bir de böyle düşün..
![]()
Ahaa mantara kafa attım desene..200 point altın puan cepte![]()
Takviye şart o zaman. Alkol kullanımı varsa o zaman biradan şaşmayacan.B12 eksik bir sor bakalım düşünme yetim varmı ? Sjsjsj
Sen bana bira mı iç diyorsun ?Takviye şart o zaman. Alkol kullanımı varsa o zaman biradan şaşmayacan.
B12 demişken bayadır kullanmadım bi ara bir eczaneye uğramak lazım..Arada takviye iyidir..
Alkol kullanıyorsan biradan şaşma diyorum. Bira da B1, B2, B3, B6, B12 gibi vitaminlerin tamamı ve daha fazlası bulunur. Aslında alkol olarak bakmamak lazım.Sen bana bira mı iç diyorsun ?
Yaz kızım kötü örnek teşkilden 3 sene hapis Sjssjsj
Size de merhabalar efenim..Merhablaar güzel insanlar
Ne olarak bakalım alanında uzmanlaşmış bilir kişi ?Alkol kullanıyorsan biradan şaşma diyorum. Bira da B1, B2, B3, B6, B12 gibi vitaminlerin tamamı ve daha fazlası bulunur. Aslında alkol olarak bakmamak lazım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.