Gıda takviyesi..Ne olarak bakalım alanında uzmanlaşmış bilir kişi ?
Çay diyebilir miyiz ?
Gıda takviyesi..Ne olarak bakalım alanında uzmanlaşmış bilir kişi ?
Çay diyebilir miyiz ?
Çok tatlısın güldüm SjsjsjGıda takviyesi..![]()
Gıda takviyelerine ÖTV neyim indirim istiyoruz çok pahalı yeterince takviye edemiyoruz kendimizi..Çok tatlısın güldüm Sjsjsj
O konuda sıkıntım yok her tür ve stok var ama içer miyim asla :dGıda takviyelerine ÖTV neyim indirim istiyoruz çok pahalı yeterince takviye edemiyoruz kendimizi..![]()
Valla birileri bir şeyler yazsında ben de yazıyım diye beklemedeyim. Mesaj sayısı kasmaya çalışıyorum...canım çok sıkılıyor napıyosunuz ey cemaat
hayırdır cumhurbaşkanı mı olcanValla birileri bir şeyler yazsında ben de yazıyım diye beklemedeyim. Mesaj sayısı kasmaya çalışıyorum...![]()
Yok gümüş üye olacam. Bu bronz üyelikten sıkıldım. Ne zaman görsem rengi başka bişileri hatırlatıyor bana..hayırdır cumhurbaşkanı mı olcan
gümüş üye rengi çok silik be bu hoş bence xjnd benide moderator yaptılar annamadım gümüş rengi göremedikYok gümüş üye olacam. Bu bronz üyelikten sıkıldım. Ne zaman görsem rengi başka bişileri hatırlatıyor bana..![]()
Bu rengi gördükçe aklıma kenef geliyor. Biraz da silik takılalım ne olacak..gümüş üye rengi çok silik be bu hoş bence xjnd benide moderator yaptılar annamadım gümüş rengi göremedik
inş gümüş olursun jdnx gümüşte pahallandı heBu rengi gördükçe aklıma kenef geliyor. Biraz da silik takılalım ne olacak..![]()
En son 12.25 seviyesini aşmıştı..inş gümüş olursun jdnx gümüşte pahallandı he
gümüş küpede mi takmayak yav.En son 12.25 seviyesini aşmıştı..![]()
Takın canım yakışıyosa niye takmıyasınız...gümüş küpede mi takmayak yav.
forumdan hiç çıkmıyon mu mübarekTakın canım yakışıyosa niye takmıyasınız...![]()
Az kaldı..forumdan hiç çıkmıyon mu mübarek
jdjdkdn hayırlı işlerAz kaldı..Mesai biter ben kaçar..
Son anlarım tadına varıyorum..
![]()
Cümlemize..jdjdkdn hayırlı işler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.