Çok büyük bir yetenek yanlız bu. Denedim ama yok olmuyor. Gençken ikili nah çekebiliyordum ama artık onu da çekemiyorum..
Büyük resim mi? Hangi büyük resim. Ben yine bi yerlerde bir şeyler kaçırdım sanırım...Büyük resime bakınca sanki isteme olayı gibi gözükmüyor mu ya @CipraLex ?
Ben yaşamda da böyle sakarım ne yaptığımı çok anlamıyorum bazen![]()
Anaa harbiden kaçırmışım. Ben bu resmi görmediydim..
Sağdaki zehirli SjsjssjAnaa harbiden kaçırmışım. Ben bu resmi görmediydim..Tuzlu olan hangisi..
![]()
Aaa fincan çok güzelmiş konum atıyorum altı da varmı ? Teşk ederim sanada afiyet olsun Sjssjsj![]()
Afiyet olsun efenim. Buda bizden anlık olsun..![]()
Duble seviyoruz kahveyi. Tabağı da olacaktı bir yerler da ama kullanma alışkanlığım yok sen konumu gönder bakarız..Aaa fincan çok güzelmiş konum atıyorum altı da varmı ? Teşk ederim sanada afiyet olsun Sjssjsj
Bende duble seviyorum fakat sen belki içemezsin die şaaptım. Bende alıcam o fincandan banane SjsjsjsDuble seviyoruz kahveyi. Tabağı da olacaktı bir yerler da ama kullanma alışkanlığım yok sen konumu gönder bakarız..![]()
Sağına soluna baktım marka neyim var mı diye yok maalesef. Anonim bir fincan...Bende duble seviyorum fakat sen belki içemezsin die şaaptım. Bende alıcam o fincandan banane Sjsjsjs
Renk olarak fikir edindim ben çok hoj duruyor SjsjsjsSağına soluna baktım marka neyim var mı diye yok maalesef. Anonim bir fincan...![]()
Bu renk mevzularından hiç anlamam. Genetik gerçi bir çok erkek ara renklere girdimi sapıtıyor. Ofisteki kadınlara sordum bu ne renk diye fincan için onlarda kesin bir şey diyemediler. Mavi mor arası bir şey olduğunda karar kıldık...Renk olarak fikir edindim ben çok hoj duruyor Sjsjsjs
Yine varlığın işe yaradı ahahah :d
Maviye çalar gözlerin şarkısından esinlenerek morla mavi sarılmış ve ortaya muazzam bir renk çıkmış hem maviye hem mora çalıyor renk sen hep böyle ilginç şeylere mi sahipsin ?Bu renk mevzularından hiç anlamam. Genetik gerçi bir çok erkek ara renklere girdimi sapıtıyor. Ofisteki kadınlara sordum bu ne renk diye fincan için onlarda kesin bir şey diyemediler. Mavi mor arası bir şey olduğunda karar kıldık...![]()
Bilmem bi gözden geçirmek lazım. Daha ilginç bir kupam var dur resmini atıyım ama onun ilginçliği rengi değil..Maviye çalar gözlerin şarkısından esinlenerek morla mavi sarılmış ve ortaya muazzam bir renk çıkmış hem maviye hem mora çalıyor renk sen hep böyle ilginç şeylere mi sahipsin ?![]()
Sabahtan beridir resmi nasıl tutsam diye bakıyorum hangi açı doğru diye hey Allahım ya SjsjsjsEkli dosyayı görüntüle 5054
Vakit alıyor. Telefonla çek pc ye gönder forum boyutu büyük dediği için tekrar boyutlandır..Resimde görülen beyaz kupa. Düz yüzeylere yapışıp kalabiliyor..
![]()
Sleppy zeytinyağlı ıslak mendil mi komili ıslak mendil mi o
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.