S
Serçe

Leylaklar açsa da huzur dolsa içim..
Biz de sıkılıyoruzcanım çok sıkılıyor napıyosunuz ey cemaat
ince dansı yapalım mı karşılıklıBiz de sıkılıyoruz
Sus sus adrenalin kasiyorum. Evdeyim...:)@CipraLex bugün eve gitmedinmi yoksaaa
Sus sus adrenalin kasiyorum. Evdeyim...:)
Sinemada tek basima gerilim filmi izliyorum gibi hissediyorum suan...![]()
Bizim yüzümüzden riske girmeye degermii djsjjsj
icimizden geçen ne zaman olmuş ki bu olsun , yasladılarfener bu maçi keşke alsa bee
şaşırt lannn bizi
Demek ki malum şahıs balık burcu. Burçdaşıma selam olsun. Pazar günü de benim doğum günümü kutlayın..bugün malum şahsın doğum günü ama artık benim için 2016da gittiğim braga maçının yıl dönümü.... inanılmaz bir atmosferdi....
eskiden avrupa maçına falan gidebiliyorduk yaa, ama işte şimdi para yok .s.s
onu salla yaaa .s.s o balıkların yüz karasıydıDemek ki malum şahıs balık burcu. Burçdaşıma selam olsun. Pazar günü de benim doğum günümü kutlayın..![]()
Allahtan tavan alçak..onu salla yaaa .s.s o balıkların yüz karasıydı
keşke tüm balıklar senin gibi olsa, her eve lazım
biz senin varlığını forumcanak her an kutluyor ve şükrediyoruzzz...........![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.