Hımmm elimdeki şeyler bitince bir araştırayım onu da
sağolasın@nunu geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, tez zamanda iyileş.
sağolasın
dikkat edin kendinize salgın var gibi
Neyse bende senin çok çok sevdiğin bir şey yapmıştım. Pırasalı börek.Ev de yapacaksan benden kopya cekemezsin yalniz cunku evde ben yapmiyorum yemekleri 😀
Bayilirim pirasali borege. Gercekten bayilirimm 😂Neyse bende senin çok çok sevdiğin bir şey yapmıştım. Pırasalı börek.
Bilmem mi? Hele bir de mücverine falan ölüyorsun. Hergun olsa hergun yersin😆Bayilirim pirasali borege. Gercekten bayilirimm 😂
Yerim di miiiBilmem mi? Hele bir de mücverine falan ölüyorsun. Hergun olsa hergun yersin😆
Tamam tamam sakin ol. Çay içelim biz.Yerim di miii
![]()
Cay dedin beni can evimden vurdunnTamam tamam sakin ol. Çay içelim biz.
Cay dedin beni can evimden vurdunn
View: https://music.youtube.com/watch?v=j2G_FA7weGk&si=vZEvDk7-jZUSJKUS
Bir ara neredeyse hic bir sey yemeden sadece cay ile beslendigim zamanlar oldu. O kadar yetiyor. Kimse çay olan askimizi sorgulamasinnn
![]()
Geçmiş olsun @Nepentheİnsan hastayken bir şey de yiyip içemiyor
Teşekkür ederim dünden beri nane limon içmekten bıktımGeçmiş olsun @Nepenthe
Sabahları bal, zencefil, karabiber biraz iyi gelebilir. Umarım çabuk iyileşirsin.
Rica ederim. Hava çok dengesiz.Nane limon mide bulantısı ve benzeri şey için içilmiyor mu? Pek bilgim yok hoş. Ben zencefil, bal, karabiberciyim.Teşekkür ederim dünden beri nane limon içmekten bıktım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.