İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Coronasınında gribininde hastalığınında kas ağrısınında taa ben soyu kurusun yeter la hasta olmaktan ciğerim düştü yeter la
Küfür küfür söylenmeyecek sözler vbvb ..... Falan filan
Geçmiş olsun bitanem doktorlar inanmasa da hastalıklarımız iyileşmiyor ama doktoru ikna edemiyoruz kgkdk

Nobody

Teknik Admin
Yazın da çok sıcak o hele hiç çekilmez terleriz 😀 @HolySpectre biz bu işi baharda düşünelim. Ne yiyeceksin bu akşam kopya çekeyim senden.
Ev de yapacaksan benden kopya cekemezsin yalniz cunku evde ben yapmiyorum yemekleri 😀

Tupac

Gümüş Üye
AADADA.png

Özlemişim. Güzel başlangıç oldu

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Geçmiş olsun bitanem doktorlar inanmasa da hastalıklarımız iyileşmiyor ama doktoru ikna edemiyoruz kgkdk
hayır gezsem tozsam gam yemicem kaşındım dicemde evimde oturuyom yani bi anama gittim istanbuluda gezmedim
bi normal grip vurdu onu atlattım eşimin iş yerinde corona testi yaptırmışlar pozitif çıkmış önce eşim yamuldu onu toparladım ben yamuldum üst üste ayarlasan beceremezsin başka çeşidi varsa oda gelsin bari full antikor kışı geçireyim

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
hayır gezsem tozsam gam yemicem kaşındım dicemde evimde oturuyom yani bi anama gittim istanbuluda gezmedim
bi normal grip vurdu onu atlattım eşimin iş yerinde corona testi yaptırmışlar pozitif çıkmış önce eşim yamuldu onu toparladım ben yamuldum üst üste ayarlasan beceremezsin başka çeşidi varsa oda gelsin bari full antikor kışı geçireyim
Dışarıdaki insan hasta olmuyor demek ki :( biz de evde hasta olduk

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ve aynısını ben de düşündüm @nunu mm

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
sende mi gripsin chen 😩
Gribimsi bişi oluyordum sonra tam iyileştim derken başka bir şeye çevirdi başim gözüm yer değiştirdi sinüzit gibi ama tam da değil sonra bu hastalığa alişamadan başka bir şeye çevirdi yani iyileşmeden tekrar tekrar hasta oldum 😔

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Gribimsi bişi oluyordum sonra tam iyileştim derken başka bir şeye çevirdi başim gözüm yer değiştirdi sinüzit gibi ama tam da değil sonra bu hastalığa alişamadan başka bir şeye çevirdi yani iyileşmeden tekrar tekrar hasta oldum 😔
deme ya çok geçmiş olsun
baş ağrısı kas ağrısı kemik eklem alayı kopuyor sanki halsizlik boğazım komple yara baya kötü bel ve sırt ağrısı vardı seninde böyle mi ?
ocak ayını bekliyorum kan tahlili verip tüm vitaminleri üst limite fullucem :D 6 7 kutu vitamin aldım jlndfjdknfg

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
deme ya çok geçmiş olsun
baş ağrısı kas ağrısı kemik eklem alayı kopuyor sanki halsizlik boğazım komple yara baya kötü bel ve sırt ağrısı vardı seninde böyle mi ?
ocak ayını bekliyorum kan tahlili verip tüm vitaminleri üst limite fullucem :D 6 7 kutu vitamin aldım jlndfjdknfg
Benim kaburgalarım acıyor ve bütün kemiklerim nefes alırken batıyor ninem gibi nefes alıyorum jgkddjxj sırtım ve ve bütün kemiklerim bir de her şeyden midem bulamıyor midem pert bugün biraz kahvaltı yapabildim gözüm açıldı azıcık

Vitamin olayı da hiç yok biz de yaa öylesine ilaç yazıp paketliyorlar

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Benim kaburgalarım acıyor ve bütün kemiklerim nefes alırken batıyor ninem gibi nefes alıyorum jgkddjxj sırtım ve ve bütün kemiklerim bir de her şeyden midem bulamıyor midem pert bugün biraz kahvaltı yapabildim gözüm açıldı azıcık

Vitamin olayı da hiç yok biz de yaa öylesine ilaç yazıp paketliyorlar
benimde bi batma var nefes alırken umarım yarın daha iyi oluruz
vitaminleri ben alıyorum doktora sorsan antibiyotiği dayıyor yolluyor içemem antibiyotik içtikçe hastalıklarım kronikleşti en son çarem o yani ona gelene kadar bir dünya yol var
1 tatlı kaşığı bal yarım limon bir büyük kupa ıhlamur içiyom sabah beri
boğaz için bi macunum var ondan yiyorum ara ara sabah multi vitamin akşam magnezyum içiyorum dün yamuldum zaten inşallah yarına toparlıcam bakalım

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
benimde bi batma var nefes alırken umarım yarın daha iyi oluruz
vitaminleri ben alıyorum doktora sorsan antibiyotiği dayıyor yolluyor içemem antibiyotik içtikçe hastalıklarım kronikleşti en son çarem o yani ona gelene kadar bir dünya yol var
1 tatlı kaşığı bal yarım limon bir büyük kupa ıhlamur içiyom sabah beri
boğaz için bi macunum var ondan yiyorum ara ara sabah multi vitamin akşam magnezyum içiyorum dün yamuldum zaten inşallah yarına toparlıcam bakalım
Herhalde vitamin pahalı diye yazmıyorlar kfkxkx

Çok şifa diliyorum çiçeğim

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Herhalde vitamin pahalı diye yazmıyorlar kfkxkx

Çok şifa diliyorum çiçeğim
bunları karşılamıyor ben sormuştum daha önce ilaç kategorisine sokmuyor malesef gözlerine girsin

sanada hemencecik iyileşelim hasta olmak hiç güzel değill :cool2:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
bunları karşılamıyor ben sormuştum daha önce ilaç kategorisine sokmuyor malesef gözlerine girsin

sanada hemencecik iyileşelim hasta olmak hiç güzel değill :cool2:
Ayy sanki normal ilaçlar çok mu ucuz
En azından öneride bulunabilir vitaminler hakkında ya da bazılar ayrıca bir kağida yazıp şunları da kullanabilirsin diyor

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ayy sanki normal ilaçlar çok mu ucuz
En azından öneride bulunabilir vitaminler hakkında ya da bazılar ayrıca bir kağida yazıp şunları da kullanabilirsin diyor
imuneksin çok faydasını gördüm sağlık ocağındaki doktorumada danışmıştım önermişti
sonra forumda eczacı bi üye vardı hangi konuydu bilmiyorum o Q10 önermişti o yüzden imuneks Q10 aldım ona başladım
virüsler bi rahat verse doparlanacamda işte nasip :haha:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
imuneksin çok faydasını gördüm sağlık ocağındaki doktorumada danışmıştım önermişti
sonra forumda eczacı bi üye vardı hangi konuydu bilmiyorum o Q10 önermişti o yüzden imuneks Q10 aldım ona başladım
virüsler bi rahat verse doparlanacamda işte nasip :haha:
Hımmm elimdeki şeyler bitince bir araştırayım onu da

Üst Alt