Aslına bakarsan annem şunu iç şunu ye iyi gelir diye ne getirse yiyip içiyorum :)Rica ederim. Hava çok dengesiz.Nane limon mide bulantısı ve benzeri şey için içilmiyor mu? Pek bilgim yok hoş. Ben zencefil, bal, karabiberciyim.
Aslına bakarsan annem şunu iç şunu ye iyi gelir diye ne getirse yiyip içiyorum :)Rica ederim. Hava çok dengesiz.Nane limon mide bulantısı ve benzeri şey için içilmiyor mu? Pek bilgim yok hoş. Ben zencefil, bal, karabiberciyim.
Nane limon getiriyor ise gene iyiAslına bakarsan annem şunu iç şunu ye iyi gelir diye ne getirse yiyip içiyorum :)
Alışkanlık oldu. Vb forumlarına gidince beğene basarken emojileri gözüm arıyor, tuhaf hissediyorum. 😬koyana sorman gerek
ben şimdi bu duruma sigara yakılır babında koydum telefonda isen beğene dokun tutu liste çıkar PC ise imleci üzerine getir çıkar liste
VB ne bilmiyorum amaAlışkanlık oldu. Vb forumlarına gidince beğene basarken emojileri gözüm arıyor, tuhaf hissediyorum. 😬
VB eski de kaldıAlışkanlık oldu. Vb forumlarına gidince beğene basarken emojileri gözüm arıyor, tuhaf hissediyorum. 😬
İlla ki bir şeylerin suyunu içirecekler 😀Nane limon getiriyor ise gene iyi
Benimki kekik suyu içirmeye kalkıyor🤦
Onu sakin içme berbat birşey
Neyse ki saksılar var.
Taşı bile kaynatıp çorba yapan ana atalarından bahsediyorsun. Her daim, vazgecmezler:)İlla ki bir şeylerin suyunu içirecekler 😀
Bitireyim bari şu kitabı artık![]()
Yemek tarifi lazım diyerek bu konuya bir tüy dikebilirim @VeraNankörsün spor. Ara verince canıma okuyorsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.