İçinden Geçeni Söyle

osuruğa paraya ödeyenin akıl yuvalarını neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee paketli e girl sidiği satıldığını da gördük.

Eunoia

Platin Üye
Uzun yolculuk yapmayı özledim.

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Kar havasi cok güzel degil mi?
Soguktan ölür müyüm acaba,pencere acik uyusam?.s

Frenk

Altın Üye
Olmaz ya artık bir kere oldu ya

Vera

Altın Üye
Sen böyle yazınca aklıma köpekbalıkları geldi. Bir köpekbalığı akvaryumda 20 cm denizde 250 büyüyebiliyormuş. Çevre mühim.

Yaşam kalitenizi büyük oranda çevreniz belirliyor. İyi konuşan insanlarla iyi konuşuyor, hoş giyinenlerle hoş giyiniyor, vizyon sahipleriyle gelecek planları yapıyorsunuz. Hayat kısa bu yüzden kontrolcü, kompleksli, kibirli kimselerle kaybedecek vakit yok. Çevre sürekli geliştirilmeli.

Nepenthe

05.02.2025
Altın Üye
Sen böyle yazınca aklıma köpekbalıkları geldi. Bir köpekbalığı akvaryumda 20 cm denizde 250 büyüyebiliyormuş. Çevre mühim.

Sen bunu yazınca bende yeni bir şey öğrendim sabah sabah :)
Çevre önemli, geniş bir çevren olmasa bile etrafında ki insanlar nitelikli kaliteli olmalı, öyle boş beleş adamlardan uzak durmak gerekli

Börteçine

Gümüş Üye
Yıllardır gittiğim seyyar bir dürümcüm var. Çevrede sevilen bir insan. Müdavim arkadaşlardan birinin şeker mi şeker bir hanımı, bir müsabaka için yurtdışına gittiği bir gün, eşini arayıp dürümcü Ercan abiye mont götür havalar soğudu diyor. Ercan abi mırın kırın ediyor, kardeşim bu mont çok değerli burda giyilmez diyor, hanımı da onu "abi ilk biletle oraya gelirim seni döverim" diye tehdit ediyor. Daha önce de dövmüş Ercan abiyi. Nedeni de şu. Ercan abinin bir müşterisi onu kendi gece kulübüne kafa dağıtmaya davet ediyor. Bu hanım kardeşimiz de onu tesadüfen orada görünce ayak kemiklerini tekmeleye tekmeleye evine götürüp yengeye teslim ediyor hahaha. Ercan abinin konuyu bağlamak için son sozu; sevilmek çok güzel bir şey be kardeşim.

Evet abi gerçekten seviyoruz seni.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
"Boğuk" bir gün. Net.

Vera

Altın Üye
Sen bunu yazınca bende yeni bir şey öğrendim sabah sabah :)
Çevre önemli, geniş bir çevren olmasa bile etrafında ki insanlar nitelikli kaliteli olmalı, öyle boş beleş adamlardan uzak durmak gerekli
Bir arkadaşım var. Üniversiteden sonra hayatına kendi belirlediği kriterler çerçevesinde insan aldı. İş, arkadaş hatta eş. Onların dışındakileri tamamen çıkardı. Bu insanlarla hayat kurdu. Evinin küçük odasında kurduğu işini önce mahalleye sonra ilçeye daha sonra şehre taşıdı. Şimdilerde dört sehirle iş yapıyor. Seçtiğim kriterlerin dışına çıkmadığım için bu kadar ilerleyeyip genişleyebildim der. Ve baksan kriterlerine onu bir adım ileri taşıyacak şeyler. Gerçekten çevrende barındırdığın ve hayatına aldığın insanlara dikkat etmek lazım.

Nepenthe

05.02.2025
Altın Üye
20231205_153755.jpg

Üst Alt