osuruğa paraya ödeyenin akıl yuvalarını neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee paketli e girl sidiği satıldığını da gördük.
Sağolasın ❤️Gecmis olsun
Kapattim.ddd
Yaşam kalitenizi büyük oranda çevreniz belirliyor. İyi konuşan insanlarla iyi konuşuyor, hoş giyinenlerle hoş giyiniyor, vizyon sahipleriyle gelecek planları yapıyorsunuz. Hayat kısa bu yüzden kontrolcü, kompleksli, kibirli kimselerle kaybedecek vakit yok. Çevre sürekli geliştirilmeli.
Sen böyle yazınca aklıma köpekbalıkları geldi. Bir köpekbalığı akvaryumda 20 cm denizde 250 büyüyebiliyormuş. Çevre mühim.
Bunun neyini bulacak erkeklerErkekler onu bile bulamadıkları için parayı basıyor fart
Bir arkadaşım var. Üniversiteden sonra hayatına kendi belirlediği kriterler çerçevesinde insan aldı. İş, arkadaş hatta eş. Onların dışındakileri tamamen çıkardı. Bu insanlarla hayat kurdu. Evinin küçük odasında kurduğu işini önce mahalleye sonra ilçeye daha sonra şehre taşıdı. Şimdilerde dört sehirle iş yapıyor. Seçtiğim kriterlerin dışına çıkmadığım için bu kadar ilerleyeyip genişleyebildim der. Ve baksan kriterlerine onu bir adım ileri taşıyacak şeyler. Gerçekten çevrende barındırdığın ve hayatına aldığın insanlara dikkat etmek lazım.Sen bunu yazınca bende yeni bir şey öğrendim sabah sabah :)
Çevre önemli, geniş bir çevren olmasa bile etrafında ki insanlar nitelikli kaliteli olmalı, öyle boş beleş adamlardan uzak durmak gerekli
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.