Bir kadın mutlu edildiğinde pamuk şeker gibi olur edilmediğinde ise zehir zemberek..Bende çay içiyorum ve içimi sıkmıyorum. Ayrıca kadın milleti olarak çenenizle erkeğin içini sıkan bizzat sizlersiniz hep suçlu siz hep siz 🤣 🤣 🤣 🤣
Şu bi hikaye vardı tavşan mı dağa kaçıyordu o dağlar mı 🤣🤣🤣🤣Oy dağlar oy...
Yok canım, alakası yok.: ))Şu bi hikaye vardı tavşan mı dağa kaçıyordu o dağlar mı 🤣🤣🤣🤣
Patlamaya hazır yanardağ ?Yok canım, alakası yok.: ))
Mutlu etmek için çok şey yapıyorum. Misal sevgililer gününde kıyma alıyorum 🤣 🤣 🤣Bir kadın mutlu edildiğinde pamuk şeker gibi olur edilmediğinde ise zehir zemberek..
Sen eğerki kadını mutlu etmediysen duyacağın sözü lütuf beklememelisin.
Mesela biri seninle samimiyetle ciddi bir şey konuşurken dalga geçtiğinde duyacağın kötü sözlerden sen sorumlusun karşındaki kadın değil ☺️Mutlu etmek için çok şey yapıyorum. Misal sevgililer gününde kıyma alıyorum 🤣 🤣 🤣
Değil be ya...Patlamaya hazır yanardağ ?
Burayı ciddiye almıyorum ki, işin makarasındayım. Tabii ki böyle durumlarda karşımdakini ciddiye alırım da niye takıldın ki böyle bir duruma?Mesela biri seninle samimiyetle ciddi bir şey konuşurken dalga geçtiğinde duyacağın kötü sözlerden sen sorumlusun karşındaki kadın değil ☺️
Bir zahmet kendinide kıydıır yazık senle tanışan kadınlara ne günahları var 🥺
Yahu işin şakasındayız, makarasındayız. Neyini anlamadınız ya da anlamak istemiyorsunuz?@nunu @WarrenBuffett kıyma ile zenginlik ve güç gösterisi yapmış olabilir mi? Ne dersin aslanlık var mı
Değil be ya...
Boşver onu şunu dinleyelim:
View: https://open.spotify.com/track/2nLtzopw4rPReszdYBJU6h?si=b39b3b1bd41a46df
Ben her yerde aynıyımBurayı ciddiye almıyorum ki, işin makarasındayım. Tabii ki böyle durumlarda karşımdakini ciddiye alırım da niye takıldın ki böyle bir duruma?
Ayrıca sevdiğim kızlara da değer veririm. Buradaki gibi davranmam.
Baağa ne burcunun sınırlarından aslana doğru taştınYahu işin şakasındayız, makarasındayız. Neyini anlamadınız ya da anlamak istemiyorsunuz?
Valla sen bilirsin. Kırdıysam kusura bakma, ama burası benim ciddiye aldığım bir yer değil. Ciddiye alırsam zaten, çok daha farklı davranırım. Ama diyorsan ki öyle davran, işte o zaman da karşında tahmin edemeyeceğin kadar soğuk ve ters bir adam olur.Ben her yerde aynıyım
Burası orası şurası yok bu yüzden tarzım değil bizimle deyılsın
Henüz sınırımı aşma noktasına gelmedim. Sadece makara kukara yapıyorduk, işi ciddiye bindirdiniz. Madem ciddiye bindirdiyseniz, bizde ciddiliği gösteririz. Problem yok.Baağa ne burcunun sınırlarından aslana doğru taştın
Ne o aslan mı olmak istemedin yani niye kızdınHenüz sınırımı aşma noktasına gelmedim. Sadece makara kukara yapıyorduk, işi ciddiye bindirdiniz. Madem ciddiye bindirdiyseniz, bizde ciddiliği gösteririz. Problem yok.
Aslanı filan geç @Fluffy. Basit şekilde şakalaşıp makara kukara yapıyorduk, içine limonu sıktınız. Demek ki ters davranmam gerekiyor.Ne o aslan mı olmak istemedin yani niye kızdın
En çok hangi söylediğim üzdü seniAslanı filan geç @Fluffy. Basit şekilde şakalaşıp makara kukara yapıyorduk, içine limonu sıktınız. Demek ki ters davranmam gerekiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.