İçinden Geçeni Söyle

Kerim

SMFsever
Bronz Üye
Çevremde ne kadar m*l varmış, iyi niyetimi kenara bırakınca farkettim. İyilik iyi değilmiş.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Sersem gibi. Deliksiz birkaç saat uyuyabilsem iyi olurdu.

Sen nasılsın canım?
Ses mi var çok biz baya köylük bir yerdeyiz müzik çalmıyorlar haliyle uyunuyor

Ben valla bir uyumuşum baygın gibi içeriye nasıl girdiğini anlamadığımız bir sivrisinek 6 mı 7 mi yerimden sokmuş 🤣🤣🤣
Hiç birinde uyanmadım
Uyusan bi dert uyumasan bi dert 🤣

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ses mi var çok biz baya köylük bir yerdeyiz müzik çalmıyorlar haliyle uyunuyor

Ben valla bir uyumuşum baygın gibi içeriye nasıl girdiğini anlamadığımız bir sivrisinek 6 mı 7 mi yerimden sokmuş 🤣🤣🤣
Hiç birinde uyanmadım
Uyusan bi dert uyumasan bi dert 🤣
Canavarım masama çıkmış, kutu vardı, onu kemirdi durdu. Silgiyi alıp yatağa atmalar, oradan tekrar yere atmalar. Koşturdu durdu. İlginç bir şekilde daha komşulardan şikayet gelmedi.: ))))

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Canavarım masama çıkmış, kutu vardı, onu kemirdi durdu. Silgiyi alıp yatağa atmalar, oradan tekrar yere atmalar. Koşturdu durdu. İlginç bir şekilde daha komşulardan şikayet gelmedi.: ))))
Anlamamışlardır ne olduğunu belki 🤣🤣🤣
Komşuların uykusu ağır demek ki
Bizimkide babasının canını okumuş ayağını falan ısırmış tüm gece uyutmamış hafta içi full mesaiydi sabah 7 evden çıkış akşam 9 geliş kedi manyak oldu neyse bugün evdede bari 😭😭😭 ay çok özledim döngü öff

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Anlamamışlardır ne olduğunu belki 🤣🤣🤣
Komşuların uykusu ağır demek ki
Bizimkide babasının canını okumuş ayağını falan ısırmış tüm gece uyutmamış hafta içi full mesaiydi sabah 7 evden çıkış akşam 9 geliş kedi manyak oldu neyse bugün evdede bari 😭😭😭 ay çok özledim döngü öff
Bizim kuzen tatile gidiyor, 3 gün bıraktığı oluyor. Karı koca çalışıyorlar, kedi tüm gün yalnız evde. Gerçi kediyi görsen on kedi iriliğinde, zor yürüyor. Belki de hareketsizlikten o kadar tombullaştı.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bizim kuzen tatile gidiyor, 3 gün bıraktığı oluyor. Karı koca çalışıyorlar, kedi tüm gün yalnız evde. Gerçi kediyi görsen on kedi iriliğinde, zor yürüyor. Belki de hareketsizlikten o kadar tombullaştı.
🥺🥺🥺🥺
Her gün koşması lazım azda olsa hayvanın doğası o ben kediyle 1 saat en az her gün oyun oynuyorum top fırlatıyorum vs koşturuyorum yani dili dışarda kalınca bırakıyorum.
Çalışmadığım için tüm gün evdeyim her gelip miyavladığında ilgi gören hayvanı birden yalnız bırakınca manyak oldu
Ha küçüklüğünden beri yalnız kalan kedi alışmıştır belki bilemiyorum

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Alnımda ergenlikler ilk aşkı müjdelermiş...

Ankara'da abim de yok, nerden esti bu şarkı yine?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Bir kadın yemek yapmıyorsa, temizlikten bihaberse, eşinin evladının giyimine kuşamına özen göstermiyorsa ondan bir s*k olmaz.

Tek kriterim bu anasını satiyim. Kadınım, gerçek bir kadın olsun yeter.
Hayırlısı olsun de

• Beğen
Tepkiler: Eru
Üst Alt