Olur öyle akla dank etmeli şeylerÇevremde ne kadar m*l varmış, iyi niyetimi kenara bırakınca farkettim. İyilik iyi değilmiş.
Olur öyle akla dank etmeli şeylerÇevremde ne kadar m*l varmış, iyi niyetimi kenara bırakınca farkettim. İyilik iyi değilmiş.
Aferinnnn panjur araları temiz![]()
Ağaç gibi oldu![]()
Benim domatesler berbat oldu ya up uzun uzandı gitti sanki fasulye 3 tane çeri domates verecek bu ne ya biberde güzel olduda biber vermedi. 2 tane niber yedik bitti gittiTavana kalmış 60 cm biber deli gibi büyümüşBi daha evde biber 🌶 yetiştirmem
![]()
Ben biraz idmanlıyım yetiştirme konusunda sevgili nunuBenim domatesler berbat oldu ya up uzun uzandı gitti sanki fasulye 3 tane çeri domates verecek bu ne ya biberde güzel olduda biber vermedi. 2 tane niber yedik bitti gitti
Mesajıma bak beddua ederim ☺️
Delisin @nunu 😂🤭😂🤭😂Mesajıma bak beddua ederim ☺️
Bize kötü haberler getiren o şahısKKM'ın içinden geçtiler. Teorik olarak KKM bitti. Yarın yüksek ihtimalle önce dolar şaha kalkar, sonrasında bir kısım emtialar. Yavaş yavaş da mevduat faizleri % 60 seviyelerine çıkmaya başlar. Fakir daha fakir, zengin daha zengin olur.
Teşekkür ederim güzel tespit 🤣🤣🤣Delisin @nunu 😂🤭😂🤭😂
Ben geç kaldım bir heves görüp aldım muz ve yumurtayı gübre olarak kullandım normal suladım bana kocaman bir nah olarak geri döndü 🤣🤣🤣Ben biraz idmanlıyım yetiştirme konusunda sevgili nunuorganik olsun diye saçmadığım paralar kalmadı zamanında
niye para diyorsam yatırım kanallarını takip ediyorum ya konu yetiştirmeydi değil mi
Ya işte ne zaman ne yapılır az çok bilgi sahibiyim![]()
Gerçekleri konuşuyorum. Ne yapayım? Yönetim kötü 🤣 🤣 🤣Bize kötü haberler getiren o şahıs
Gerçekleri konuşmak her zaman mutlu etmez ve gerekmez der kocam bey 🤣Gerçekleri konuşuyorum. Ne yapayım? Yönetim kötü 🤣 🤣 🤣
Bende aksi gibi gerçekleri konuşmayı çoooook severim. Bak şu Allah'ın işine? 🤣 🤣 🤣 🤣Gerçekleri konuşmak her zaman mutlu etmez ve gerekmez der kocam bey 🤣
Bende severim fakat bazen gerçekten zarar ☺️Bende aksi gibi gerçekleri konuşmayı çoooook severim. Bak şu Allah'ın işine? 🤣 🤣 🤣 🤣
Bende çay içiyorum ve içimi sıkmıyorum. Ayrıca kadın milleti olarak çenenizle erkeğin içini sıkan bizzat sizlersiniz hep suçlu siz hep siz 🤣 🤣 🤣 🤣Bende severim fakat bazen gerçekten zarar ☺️
Kahve mi içiyorum keyfini çıkartayım dimi neden içimi sıkayım ne gerek var 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.