İçinden Geçeni Söyle

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Valla sen bilirsin. Kırdıysam kusura bakma, ama burası benim ciddiye aldığım bir yer değil. Ciddiye alırsam zaten, çok daha farklı davranırım. Ama diyorsan ki öyle davran, işte o zaman da karşında tahmin edemeyeceğin kadar soğuk ve ters bir adam olur.
O senin kararın yok yaw kırılmadım ben olabilecekleri açıkladım.
Beni kırmak için yakın arkadaşım olmalısın.
Sen nasıl istersen öyle takıl herkesin tavrı farklı benim ona öyle böyle demek haddim değil
Bu arada zaten ters birisin yani 🤣🤣🤣 ne değişecek onuda bilemedim 🤣🤣

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Kıyma aldiysan aldın sanki bize aldın

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Küstürdük ya :tatli1: hayatımda ilk defa bir şey demediğim halde birini küstürdüm

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Küstürdük ya :tatli1: hayatımda ilk defa bir şey demediğim halde birini küstürdüm
Yok be küsmez o niye küssün küseceği bişe yokki
Zaten ciddiye almıyom dediği bir ortam neyine küsücek
Küsmez o en fazla uyuz olur ben şindi sizi bi sinir edeyim der 🤣🤣🤣

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Yok be küsmez o niye küssün küseceği bişe yokki
Zaten ciddiye almıyom dediği bir ortam neyine küsücek
Küsmez o en fazla uyuz olur ben şindi sizi bi sinir edeyim der 🤣🤣🤣
Sinir edecek bir şey söylesem gam yemeyeceğim :)))

Bu çok hazırlıksız oldu

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
bırak yazlığı tatile gidecek para yok, var da tatile çok... o yüzden borsa beni bekler... para para paraaaaaaaaaaaaaaaağ
Yaw ucuz tatil yap var illaki marmara denizinde mikrop var diyorlar oraya gitmede naparsan yap 4 5 günlük yap apart veya kamp dene illa lüks olcak değil ya

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
gerek yok, anadolu kavağında yüzüyorum o bana yetiyor.
Suriyeli dolu değil mi ora la
Ben istanbulda her yıl denize giderdim cesaret edip gelemedim bu yıl
Biz avrupa yakasındayız gerçi anadolu kavağında hangi plaj ücreti nasıl 400 tl duydum ben istanbulda plaja giriş

Suriyeli dolu değil mi ora la
Ben istanbulda her yıl denize giderdim cesaret edip gelemedim bu yıl
Biz avrupa yakasındayız gerçi anadolu kavağında hangi plaj ücreti nasıl 400 tl duydum ben istanbulda plaja giriş

bu taraflarda pek yok gerçi ben sap giriyorum o yüzden çok dikkat etmedim de kadınlar plajı var riva taraflarında hanımefendileri oraya yönlendiriyoruz güzel düşünmüşler

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
bu taraflarda pek yok gerçi ben sap giriyorum o yüzden çok dikkat etmedim de kadınlar plajı var riva taraflarında hanımefendileri oraya yönlendiriyoruz güzel düşünmüşler
Hiç sevmem kadın plajı çok kalabalık oluyor her yerden servisle insanları dolduruyorlar
Ülkenin ucuna geldim insan yok mis gibi bugün pazar boştu sahil öğlen 1 ille 6 arası hafif bir kalabalık harici sayılı aile
İstanbula gelmek bile geriyor beni 🥲🥲
Eskiden kayalık falan bir yerler bulur girerdik açılır yüzerdik bomboşş mis gibi ulan kayalığa bile giriş ücreti koymuşlar kilyosta 🤣🤣🤣🤣

Hiç sevmem kadın plajı çok kalabalık oluyor her yerden servisle insanları dolduruyorlar
Ülkenin ucuna geldim insan yok mis gibi bugün pazar boştu sahil öğlen 1 ille 6 arası hafif bir kalabalık harici sayılı aile
İstanbula gelmek bile geriyor beni 🥲🥲
Eskiden kayalık falan bir yerler bulur girerdik açılır yüzerdik bomboşş mis gibi ulan kayalığa bile giriş ücreti koymuşlar kilyosta 🤣🤣🤣🤣

istanbul başlı başına insan yumağı zaten... dışında kalan her şehir popülasyon olarak yaşanabilir. anadolu kavağı sakin ya hafta içi ben özellikle hafta sonları gitmiyorum.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
istanbul başlı başına insan yumağı zaten... dışında kalan her şehir popülasyon olarak yaşanabilir. anadolu kavağı sakin ya hafta içi ben özellikle hafta sonları gitmiyorum.
Riva tarafına ne halt etmeye gittiydik sanırım önünden geçtim oranın güzel baya kumsalı geniş bir plajdı orayımı diyorsun acaba
Valla öyle gidebiliyorsan yeter zaten ben denizsiz yere taşınınca tatil ihtiyacı doğdu
Mecbuurrrr 🤣🤣🤣
Sarıyerde kücük tekne tutuyorlar büyğk limana gitmeden koy var oraya demir atıyorlar gün boyu ücretleri ne oldu bilmiyorum malum 4 yıldır istanbulda yaşamıyom
Arkadaş grubu ile mantıklı etkinlik ama kimse olmuyor yol ile bağlantısı yok

Üst Alt