Camii de işe başlayacak.. AKP'nin ajanı bu.Anlat nasil inanmaya basladin?
Gerisi cok önemsiz su an.
Camii de işe başlayacak.. AKP'nin ajanı bu.Anlat nasil inanmaya basladin?
bunu aktarabilmem için iç dünyamda uzunca bir gezintiye çıkmam lazım. benimkisi şuan için bir gönül bağı, seninle de olan. algımda, zihnimde, kalbimde hissettiğim -iyi doğru güzel- kıldığım bir bağ.Anlat nasil inanmaya basladin?
Hicbir sey olmadiysa bile,bir seyler olmuş.bunu aktarabilmem için iç dünyamda uzunca bir gezintiye çıkmam lazım. benimkisi şuan için bir gönül bağı, seninle de olan. algımda, zihnimde, kalbimde hissettiğim -iyi doğru güzel- kıldığım bir bağ.
gün geceye döndü, gece günü bitirmeden duamızı edip huzurlu uykumuza yatalım.@Psinoza bugün dua etmedin bize
Çocukluğumdan beri her gece okuduğum dua kızıma da öğrettim o da okuyor her gece uyumadan önce ♥️♥️Yattım sağıma,
Döndüm soluma,
Melekler şahit olsun,
Dinime imanıma.
Yattım Allah kaldır beni,
Nur içinde daldır beni,
Can bedenden ayrılınca,
İmanımla gönder beni.
AminKUdretli Rabbim.
@ZeL i basimdan eksik etme.
Kapali.Yarin gece hava acik olsun.
Mavi dolunayi seyredebilelim.
Amin Allah'im.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.