Tema Editörü

Ata Demirer zayıflamaya devam ediyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cherry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ekmeği sadece sabah 1 dilim yediğini söylediği bi video izlemiştim
Tüp mide ameliyatı yaptıranların dinlemiş balon takılınca patlaması riskli oluyor diye çok az yemesi gerekirmiş. Buda demişki lan ben balon patlama riskinden korkup az yiceksem, normalde az yerim diyerek spor diyete başlamış

Konu Sahibi
Tüp mide ameliyatı yaptıranların dinlemiş balon takılınca patlaması riskli oluyor diye çok az yemesi gerekirmiş. Buda demişki lan ben balon patlama riskinden korkup az yiceksem, normalde az yerim diyerek spor diyete başlamış

güzel düsünmüs.

aradaki fark, balon ile aclik hissetmemesi .
digerinde ise hissetmesi .

Saglikli bilincli dogal yolla hersey en güzeli.

güzel düsünmüs.

aradaki fark, balon ile aclik hissetmemesi .
digerinde ise hissetmesi .

Saglikli bilincli dogal yolla hersey en güzeli.
Bedenini terbiye etmekle alakalı olabilir. Spor yaptıkça bedeni güçlendi ve daha fazla motive oldu bence çünkümsüüü güçlendi kaslardan değil yağlardan verdi. Hiç yemeden kilo vermek güçsüz bırakır. Ünsüz düşünür ve sportmen @forumtutkunu eski gücünü nasıl toparladığını anlatsın bize :p önemli bilgileri paylaşmıyor adam

İnan aç hissetmek çok zor
Bende deniyorum geceleri ayran içiyom bir büyük bardak onun tokluğu ile uyuyorum
Açlığı tetikleyen en bariz şey şeker
Şeker yemesem bir süre insüln dengeleniyor ve tok hissediyorsun 🥹
Bu yüzden ameliyat olmadan böyle bir irade çok başarılı

Geri