Çok normal mi şeyler

Garga

Altın Üye
Reis ben ismailaga cemaatine mi bağlansam bilemedim ..

Adam da vatan gülüşü, kadın da olan ne bilemedim

Garga

Altın Üye
Grupta yapıyordur bunlar ..d
Sana anormal gelir sen dışlanırsın onlara normal gelen şeylerdir.. Zaten fesatlık değil mi benim de aklıma gelen o kim kimi kullanırsa.. Adam da sıkıntı yok birini almış diğeri eşantiyon olarak gelmiş.. Erkek piçtir de kadınların böyle olması erkekleri yüceltir benden demesi ne benim lan öyle zaten

Kürt Kedisi

Gümüş Üye
Sana anormal gelir sen dışlanırsın onlara normal gelen şeylerdir.. Zaten fesatlık değil mi benim de aklıma gelen o kim kimi kullanırsa.. Adam da sıkıntı yok birini almış diğeri eşantiyon olarak gelmiş.. Erkek piçtir de kadınların böyle olması erkekleri yüceltir benden demesi ne benim lan öyle zaten
Bu hiç kimsenin normali olamaz ki değildir de zaten buradaki hiç bir kadin bunu normal karşılamaz eminim

Garga

Altın Üye
Bu hiç kimsenin normali olamaz ki değildir de zaten buradaki hiç bir kadin bunu normal karşılamaz eminim
Onlar karşılar nişanlısı var mış kahve de içebilir miş... Bir fikir yeter bunlar arasında swinger partisine... Ama bu video amacı bu şekilde yorum tepki almak zaten.. Zekiyiz biz kafasında çekmişler de .. Aile diye bişi var yahu

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
o kadar da degl : )

Garga

Altın Üye
Bence kurgu çift oldukları ne malum
Onlar için kurgu ve gelir oldu reklam oldu diyelim.. 14 yaşında izledi 18 yaşında kankalarıyla pansiyon tuttu.. Yani kurgular kurgu da .. Uygulamaya can atanlar var yok mu? Var vallaha var aha yol dan birini çevirip aklına bu fikri sokayım hemen der hemen abim

Cherry

Elmas Üye
Şey diyormuş mesela kanka ben akşam eve gidemiycem işler birikti bı koşu eve gidip eniştenle ilgilen duşa koy kese falanda yap haha anahtarı da var zaten kankisinin ddd

: ) evde cocuk biraktimya.. kumda oynamis gelmis, bide dusa sok dicem ahaha

Cherry

Elmas Üye
Şey diyormuş mesela kanka ben akşam eve gidemiycem işler birikti bı koşu eve gidip eniştenle ilgilen duşa koy kese falanda yap haha anahtarı da var zaten kankisinin ddd

iyi bari : ) sey demior,..

kanka bu gece kirpiklerim agrior: ) benim isimi sen gör felan ghöj

Üst Alt