Yok aşkım o nasıl sevmek öyle çocuğun her yerine dokunuyor fazla sarmaş dolaşCocuklarinizi bu kadar sevmeyin, sonra tüm psikolojisi bozuk insanlar kimleri üzecek?
Biraz fazla ellemis, haricinde evlat dedigin böyle sevilmeli.
Tabi ki dokunabilir sarılabilir evladı sonuçta ama videoda çok ters bir durum var baba çocuğun kalçasını bacağını ve hatta koltuk altını okşuyor bunu tamamen babalık içgüdüsü ile yapıyor olabilir evet ama bu tür temaslar çocuktaki cinsel dürtüyü tetikler bunun yanı sıra çocuk bu tür temasları Sevgi Dili olarak da algılayabilir ona bu şekilde kim yaklaşırsa yaklaşsın altında yatan niyetin farkına varmaz babam da beni böyle seviyor zaten diyebilirDokunmadan mı sarılsın kızına napsın
ajfhjdsTabi biz 40'imiza dayandigimiz vakit daha fazla sevdigini soylemistir. Evlenip gittikten sonra jajsjjsj
Maalesef ben de duyuyorum bu çirkin hadiseleri çok üzülüyorum çocuk ve ailesi için büyük ızdırap ama ya sevgisizlik 😔 onu nasıl atacak içinden babası tarafından kucağına alınmamış doya doya opulmemis çocuklar olmasa keşke@Chen im ne kadar güzel ve masumsun.
Video acilamadi lakin, pedofiller en yakin aile cevresinde bulunurlar.
Sistematik ve kronik olarak istismara ugrayan cok cocuk var,haberleri bile olmadan.Sistem ve kromolojiye de magdurun taninmasi şart.
Buna sosyal medyalarda colugunu cocugunu paylasanlar da dahil benim gözümde..benim gözümde.
yapmayin.
Bu konularda biraz paranoyak ve dikkatli olmak elzem.
Zaman böyle artik.
Haklisin.Maalesef ben de duyuyorum bu çirkin hadiseleri çok üzülüyorum çocuk ve ailesi için büyük ızdırap ama ya sevgisizlik 😔 onu nasıl atacak içinden babası tarafından kucağına alınmamış doya doya opulmemis çocuklar olmasa keşke
Yiyemedigi,giyemedigi her şeyi unutabilir çocuk veya büyüdüğünde telafi eder ama sevgisizligin telafisi yok ki
Çocuklara sınır koymak konusunda hemfikirim ama sevgide sınır olmasın yaa Süreyya üff niye çocuklar dikkat etmek zorunda ki kocaman insanların pis Zihniyetlerinden küçük bedenlerini nasıl koruyacak onlar 😔
Yani bebeklik ve ilk çocukluk çağlarında el bebek gül bebek davranılmis bir kıza sen büyüdün kucağıma oturma, sarılma demek de kırıcı zaten çocuklar büyüdüğünde yapış yapış davranmıyor kendi odasında kendi arkadaş çevresinde devam ediyor bu hassasiyetler doğrultusunda sapiklarin idam-imha-itlaf edilmesini talep ediyorum
Dünyaya sevgisizlik yakışmıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.