Baba kız yakınlığı hakkında düşünceleriniz?

Garga

Altın Üye
Paylaşımda özetleniyor aslında düşünceleriniz?

Baba kız yakınlığı normal mi bu derecesi?

Kürt Kedisi

Gümüş Üye
Bu derece yakınlığı doğru bulmuyorum bu babanın çocuğuna uzak durması anlamına gelmemeli lakin mesafe ve davranış biçimi çok önemlidir çocukların özellikle kız çocuklarının insanlarla iletişimi doğru kavrayabilmesi bu noktada çok önemli eğer ki bir anne baba çocuğunu doğru bir şekilde eğitmek istiyorsa başta kendi iletişim dilene özen gostermeliler çünkü çocuğun ilk olarak rol model aldığı ebeveynidir çocuğumuza kiminle nasıl diyalog kurması gerektiğini sınırlarını oğretemezsek dışardan gelen her tehlikeyi algilayamaz ve bunu Sevgi Dili olarak görebilir normal olarak bu yüzden çocuğa her davranışın sevgi Dili olmadığını kişilere nerde nasıl mesafe koyulması gerektiğini öğretmeli ve uygulamalıyız...

Küboo

🎈
Board Admin
Cocuklarinizi bu kadar sevmeyin, sonra tüm psikolojisi bozuk insanlar kimleri üzecek?

Biraz fazla ellemis, haricinde evlat dedigin böyle sevilmeli.

Kürt Kedisi

Gümüş Üye
Cocuklarinizi bu kadar sevmeyin, sonra tüm psikolojisi bozuk insanlar kimleri üzecek?

Biraz fazla ellemis, haricinde evlat dedigin böyle sevilmeli.
Yok aşkım o nasıl sevmek öyle çocuğun her yerine dokunuyor fazla sarmaş dolaş

Mephobia

Invictus
gayet normal, buradaki sorunsal; bu yakınlığın sizi niye rahatsız hissettirdiği

Garga

Altın Üye
Benim şahsi görüşüm... Kızlar babalarına aşıktır rol model görürler ama baba dan çekinmeleri lazım bence, sevgi ile saygı aynı kategori değil, bu adamın yaptığı dürtüsel sendrom gibi kız da bir şey değil ama baba tanımı günümüz de çok büyük sıkıntı..

Kürt Kedisi

Gümüş Üye
Dokunmadan mı sarılsın kızına napsın
Tabi ki dokunabilir sarılabilir evladı sonuçta ama videoda çok ters bir durum var baba çocuğun kalçasını bacağını ve hatta koltuk altını okşuyor bunu tamamen babalık içgüdüsü ile yapıyor olabilir evet ama bu tür temaslar çocuktaki cinsel dürtüyü tetikler bunun yanı sıra çocuk bu tür temasları Sevgi Dili olarak da algılayabilir ona bu şekilde kim yaklaşırsa yaklaşsın altında yatan niyetin farkına varmaz babam da beni böyle seviyor zaten diyebilir
Ve günümüzde o kadar çok şey görüp duyuyoruz ki en başta da çocuk istismarı (pedofili) bu yüzden daha dikkatli davranmak gerektiğine inanıyorum

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Bence bir sorun yok, kötü dokunma olsa çocuk bunu hissederdi ve daha tedirgin dururdu. Biraz aile, yetişme ortamı ve sevgi diliyle alakalı olabilir babam ,dayım omuzlarında da taşırdı onlarla da uydurdum çok mutlu olurdum ehehe daha hala dayımla yattığımda mutlu oluyorum ayy sevgisizlik beni öldürür

Toplum ahlakını derinden yaralayan pedofili vakaları çoğaldıkça erkeklere güven sarsiliyor ama sapkin birileri yüzünden bir babanin evladını gönlünce sevmesine mani olmak adaletli gelmiyor

Evinizdeki insana sapik muamelesi reva görmek onu asagilamak gibi Allah kimseye yaşatmasın elbette çok acı başa gelmeyen imtihana ahkam kesilmez ama sevgi çok güzel yaa

Ben çocuğumu mincira mincira severken babasi neden soğuk davransın üzülürüm amaa

Empati yapınca da kızımı severken eşimin yargılayıcı bakışları olsa bu beni çok rahatsız eder

Garga

Altın Üye
Müge anlı ve esra erol yasaklanmalı diyenler ile olur mu ya işte gün yüzüne çıkarıyorlar niye gizliyorlar diyenler aynı safta mı şimdi anlamadım :D

Arkadaşlar burada normal bir sarılma sevme yok siz olaya neden duygusal bakıyorsunuz

Garga

Altın Üye
Arkadaşlar konu burada bir örnek ama ajdar ne demiş? Sadece çikita muz dememiş oku insanoğlu demiş..

Burada baba kız sevgisi doğal ama terbiye meselesi var olay burada masum görünen sevginin tepkileri değil.. Bir kaç başlık yazayım anlaşılmazsa sayfalarca bilimsel bir araştırma yapıp tek tek yazarım..

Ergenlik

Eğitim

Ensest

Psikoloji

Özel alan

Gelişim

Çocuk Arkadaş Çevresi

Bir çok kalem sığar buraya bu başlıklar tehlikeyi başlatan ve tehlikeyi bertaraf eden başlangıçlardır..

Süreyya

Süper Mod
@Chen im ne kadar güzel ve masumsun.
Video acilamadi lakin, pedofiller en yakin aile cevresinde bulunurlar.
Sistematik ve kronik olarak istismara ugrayan cok cocuk var,haberleri bile olmadan.Sistem ve kromolojiye de magdurun taninmasi şart.
Buna sosyal medyalarda colugunu cocugunu paylasanlar da dahil benim gözümde..benim gözümde.
yapmayin.
Bu konularda biraz paranoyak ve dikkatli olmak elzem.

Zaman böyle artik.

Xasthur

Yönetici
Burada anne ve babaya buyuk bir sorumluluk giriyor. Cocuga neyin yanlis neyin dogru oldugunu ogretebilmeleri cok onemli.
Cocuktan buyuk bir alimde cikabilir.. Ed gein gibi bir ruh hastasida. Evladi sevmek baska bir sey vazife olan ve nasil hareket etmesi gerektigini bilmek baska bir seydir. Benim babam her zaman soylemistir. Hem de yuzumuze , ben kizimi daha cok seviyorum diye. Ama bir kez bile sarilmamistir. Basini oksamis ve asla yuksek sesle bagirmamistir mesela... Tabi biz 40'imiza dayandigimiz vakit daha fazla sevdigini soylemistir. Evlenip gittikten sonra jajsjjsj

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
@Chen im ne kadar güzel ve masumsun.
Video acilamadi lakin, pedofiller en yakin aile cevresinde bulunurlar.
Sistematik ve kronik olarak istismara ugrayan cok cocuk var,haberleri bile olmadan.Sistem ve kromolojiye de magdurun taninmasi şart.
Buna sosyal medyalarda colugunu cocugunu paylasanlar da dahil benim gözümde..benim gözümde.
yapmayin.
Bu konularda biraz paranoyak ve dikkatli olmak elzem.

Zaman böyle artik.
Maalesef ben de duyuyorum bu çirkin hadiseleri çok üzülüyorum çocuk ve ailesi için büyük ızdırap ama ya sevgisizlik 😔 onu nasıl atacak içinden babası tarafından kucağına alınmamış doya doya opulmemis çocuklar olmasa keşke

Yiyemedigi,giyemedigi her şeyi unutabilir çocuk veya büyüdüğünde telafi eder ama sevgisizligin telafisi yok ki

Çocuklara sınır koymak konusunda hemfikirim ama sevgide sınır olmasın yaa Süreyya üff niye çocuklar dikkat etmek zorunda ki kocaman insanların pis Zihniyetlerinden küçük bedenlerini nasıl koruyacak onlar 😔

Yani bebeklik ve ilk çocukluk çağlarında el bebek gül bebek davranılmis bir kıza sen büyüdün kucağıma oturma, sarılma demek de kırıcı zaten çocuklar büyüdüğünde yapış yapış davranmıyor kendi odasında kendi arkadaş çevresinde devam ediyor bu hassasiyetler doğrultusunda sapiklarin idam-imha-itlaf edilmesini talep ediyorum
Dünyaya sevgisizlik yakışmıyor

Süreyya

Süper Mod
Maalesef ben de duyuyorum bu çirkin hadiseleri çok üzülüyorum çocuk ve ailesi için büyük ızdırap ama ya sevgisizlik 😔 onu nasıl atacak içinden babası tarafından kucağına alınmamış doya doya opulmemis çocuklar olmasa keşke

Yiyemedigi,giyemedigi her şeyi unutabilir çocuk veya büyüdüğünde telafi eder ama sevgisizligin telafisi yok ki

Çocuklara sınır koymak konusunda hemfikirim ama sevgide sınır olmasın yaa Süreyya üff niye çocuklar dikkat etmek zorunda ki kocaman insanların pis Zihniyetlerinden küçük bedenlerini nasıl koruyacak onlar 😔

Yani bebeklik ve ilk çocukluk çağlarında el bebek gül bebek davranılmis bir kıza sen büyüdün kucağıma oturma, sarılma demek de kırıcı zaten çocuklar büyüdüğünde yapış yapış davranmıyor kendi odasında kendi arkadaş çevresinde devam ediyor bu hassasiyetler doğrultusunda sapiklarin idam-imha-itlaf edilmesini talep ediyorum
Dünyaya sevgisizlik yakışmıyor
Haklisin.
Dikkat etmesi gereken ebeveynler zaten.

Üst Alt