Sana anormal gelir sen dışlanırsın onlara normal gelen şeylerdir.. Zaten fesatlık değil mi benim de aklıma gelen o kim kimi kullanırsa.. Adam da sıkıntı yok birini almış diğeri eşantiyon olarak gelmiş.. Erkek piçtir de kadınların böyle olması erkekleri yüceltir benden demesi ne benim lan öyle zatenGrupta yapıyordur bunlar ..d
Bu hiç kimsenin normali olamaz ki değildir de zaten buradaki hiç bir kadin bunu normal karşılamaz eminimSana anormal gelir sen dışlanırsın onlara normal gelen şeylerdir.. Zaten fesatlık değil mi benim de aklıma gelen o kim kimi kullanırsa.. Adam da sıkıntı yok birini almış diğeri eşantiyon olarak gelmiş.. Erkek piçtir de kadınların böyle olması erkekleri yüceltir benden demesi ne benim lan öyle zaten
Onlar karşılar nişanlısı var mış kahve de içebilir miş... Bir fikir yeter bunlar arasında swinger partisine... Ama bu video amacı bu şekilde yorum tepki almak zaten.. Zekiyiz biz kafasında çekmişler de .. Aile diye bişi var yahuBu hiç kimsenin normali olamaz ki değildir de zaten buradaki hiç bir kadin bunu normal karşılamaz eminim
bi de öpecek : ))Grupta yapıyordur bunlar ..d
Kanka grupta öpmek yasak öpme olsa sıkıntıbi de öpecek : ))
Şey diyormuş mesela kanka ben akşam eve gidemiycem işler birikti bı koşu eve gidip eniştenle ilgilen duşa koy kese falanda yap haha anahtarı da var zaten kankisinin dddbi de öpecek : ))
Onlar için kurgu ve gelir oldu reklam oldu diyelim.. 14 yaşında izledi 18 yaşında kankalarıyla pansiyon tuttu.. Yani kurgular kurgu da .. Uygulamaya can atanlar var yok mu? Var vallaha var aha yol dan birini çevirip aklına bu fikri sokayım hemen der hemen abimBence kurgu çift oldukları ne malum
Şey diyormuş mesela kanka ben akşam eve gidemiycem işler birikti bı koşu eve gidip eniştenle ilgilen duşa koy kese falanda yap haha anahtarı da var zaten kankisinin ddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.