Beğendin mi? Nasıl olmuş kanka? Sorusuna karşı gelen sahte cevap

Garga

Altın Üye
Ayy kanka çok güzel olmuş beğendim...
Hayır kanka bu sana yakışmadı...

Müslüm gürses dinleyenleri bu zamana kadar anlamadım' konuşmasından anlamadım şarkılarından anlamadım...
Bir gün babam pioner marka kolon getirdiğin'de arabesk açtığın da dedim'ki .. Bass tizz vuran bir şeyler aç öyle dene hem bu adamın burnu tıkalı gibi bir şey anlamıyorum ben dedim.. Bana zamanın da onun şarkıların da verilen mesajı anlayan anladı diyerek üstün körü bir hareketle cevap vermişti...

Yani arabesk sevmiyorum o yüzden bir arabesk için güzel yorum yapamam sevmediğim için kötü yorum da yapamam... Yorum yapmam için sevmem lazım sevdiğim içinde dinlemem lazım ve yorum hakkı bende olmalı ki sana yakıştı mı yakışmadı mı diyeyim.. Ama kankam yapıyorsa vay kanka yakıştı derim' yada boşver olmamış detone oluyorsun moruk derim..

Rap şarkısı hastasıyım ama yazdığım sözler tam olarak rap değil lirikal ve hikayeler genelde metaforlu örnekli kafiye uyaklı bu bana gerek kendi sesim gerek ai vocal şarkı imkanı veriyor..
Ama bir pop dinleyicisi gelip derse ki olmamış bu bırak bu işi.. Ona s. git deme hakkım vardır..

Yukarıda verdiğim örnek bilgim dahilin de yaşadığım hayat örneği... Konu başlığında olan soru ve içeriği cümle olan ilişkisel bir sözlük sorusu aslında ..

Kendi resmini koy yorumlat insani gerçek usül bir tepkime alırsın' nezaketen, kırılmamak, duygusal gibi mantıksal şeyler de içinde olur ..
Ama alakası olmayan bir kişinin alakasız konularına dahil etmen senin hevesinni kırar çünkü bırak sen kankanı arkadaşını kardeşini hatta anne ve babanı zevk keyif sana özel kişiseldir.. Bir işi yap bitir sonuç bekle yüzdesini tart.. Eğer bu şekilde düşünmezsen ve duygusal iletişim insanı isen kırılır üzülür kandırılırsın.. Bu üzmeler, kırmalar, kandırılmalar bilinçli olarak sana yapılan bir şey değildir senin kendine yaptığın eziyettir...

@Destina bugün saçına bir şey mi yaptın balım? Çok hoş olmuşsun
@Destina Bir şey yapmana gerek yok 14 senedir hala güzel görünüyorsun
Bu iki satır dışında kalanlar ise iletişimin boşver takma ..

Üst Alt