Türkiyenin ticari, coğrafi, tarihi, dini beraberlikleri olduğu ülkeler ile bir araya gelip yeni bir para birimi oluşturması güzel olur muydu?
Ben bilmem eşim bilir diyorum. askeri veya milli birlik değil kastım. rusyada olabilir, arap ülkelerideTuran diyosunnn
Ben bilmem eşim bilir diyorum. askeri veya milli birlik değil kastım. rusyada olabilir, arap ülkeleride
ay ne oldu kız? araplar la sorunun mu var?hala arap diyorlar yaa aklımı çıldırıciğiiimmmmmmmmmmmmm
ay ne oldu kız? araplar la sorunun mu var?
peki ya ruslar?yok canım ne münasebet
onlar bizim din kardeşlerimiz, canımız ciğerimiz, onlar için her şeyi veririz.........
bebeyimmmmpeki ya ruslar?
ruslar olabilir, araplar olabilir yazımı okuduğunda.
ruslar konusunda tepkin SIFIR
araplar konusunda aklını çildiriciktiiiiiiiin cicim.
yeni dünya olsa. hadi biz tek başımıza hakimiyet kuramayız ama işte... Rusya ile ticari bağımız, Afrika ile ezilmişlik bağımız, Arap ülkeleri imparatorluk bagımız, vs vs diyerek yeni güçlü bir oluşumlar olsa keşke.Ne Ruslar ne de Araplar ile kulturumuz pek uyusmuyor.Lakin Iran,Azerbaycan ve Kazakistan'a kadar uzanan bir sklada olabilir.E tabi hayal.
Iste oyle olmuyor Sultanim.Ticari kaygilardan oturu bir entegrasyon,bizim kimliksezlesmemizden gecer.Sonu husran olur.Ve dahi bagimlilimiz devam eder.yeni dünya olsa. hadi biz tek başımıza hakimiyet kuramayız ama işte... Rusya ile ticari bağımız, Afrika ile ezilmişlik bağımız, Arap ülkeleri imparatorluk bagımız, vs vs diyerek yeni güçlü bir oluşumlar olsa keşke.
İtiraf etmeliyim ki...Iste oyle olmuyor Sultanim.Ticari kaygilardan oturu bir entegrasyon,bizim kimliksezlesmemizden gecer.Sonu husran olur.Ve dahi bagimlilimiz devam eder.
Kuba Motorları avrupaya ihraç nı ediyor? hani şu elektrikli olanlar? ne alakası var ? düşünüyorum ama çözemiyorumAvrupa birliğine girip euroları ezemedik
Küboo eziyor euroları
yuhlar olsun bana. yazdım KÜT diye kafama düştü. özürler sana olsun uzaylı küboo.Kuba Motorları avrupaya ihraç nı ediyor? hani şu elektrikli olanlar? ne alakası var ? düşünüyorum ama çözemiyorum
Gurbetçi ve bizi kıskanıyorKuba Motorları avrupaya ihraç nı ediyor? hani şu elektrikli olanlar? ne alakası var ? düşünüyorum ama çözemiyorum
ticari durum , diğer üçünden farklı bir parametre.ticari, coğrafi, tarihi, dini
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.