Ekmek banarak.
Birde bana sor ferdi kulaklarım da çınladı. Sen de her zaman görmek harika.lotus bacım aramıza hoş geldin 🤣🤣🤣
foruma gelen uçayi sjjzjsjd
View: https://www.instagram.com/tv/CMCXkQEj-MW/?igshid=YzcyNDA0Yzg3NA==
Şuna yorumlarını merak ediyorum. Yakın zamanda denk geldim.
Sabri hoca çok hoş sohbetli bir insan gerçekten. Bir kaç kez sohbet etme şansımız oldu. (Bu arada emoji kullanmadığım için konuya takıldığımı umarım fark etmişsindir.)Ortadaki benim arkadaşım meslektaşım Sabri hocam, sayende yıllar sonra görmüş oldum🤣 tamamen doğaçlama konuşmuşlar yani bu yapılan muhabbet bilim üzerinden yürüyen bir şey değil, kendi varsayımları. Mesela hızlı yemek yemek, hızlı araba kullanmakla hızlı boşalma her zaman paralellik göstermeyebilir. Mesela ben yemeği ortalama hızda ve tadını çıkararak yerim ama arabayı hızlı kullanırım 😅 bu konuda çok fazla değişken var, o yüzden bir yemek yemesini izlemeyle bir kişiyi çözemeyiz ama ufak tefek fikirler edinebiliriz. Ne kadar çok gözlem, o kadar doğru sonuç kısacası.
İki bilgi vermişsin diğerini gizlemişsin ama :)Ortadaki benim arkadaşım meslektaşım Sabri hocam, sayende yıllar sonra görmüş oldum🤣 tamamen doğaçlama konuşmuşlar yani bu yapılan muhabbet bilim üzerinden yürüyen bir şey değil, kendi varsayımları. Mesela hızlı yemek yemek, hızlı araba kullanmakla hızlı boşalma her zaman paralellik göstermeyebilir. Mesela ben yemeği ortalama hızda ve tadını çıkararak yerim ama arabayı hızlı kullanırım 😅 bu konuda çok fazla değişken var, o yüzden bir yemek yemesini izlemeyle bir kişiyi çözemeyiz ama ufak tefek fikirler edinebiliriz. Ne kadar çok gözlem, o kadar doğru sonuç kısacası.
Hahahha kendi reklamımı yapar gibi olmasın dedim şimdi 🤣İki bilgi vermişsin diğerini gizlemişsin ama :)
Normalde yaptığın gözlemleri biraz daha derinleştirmiş olacaksın, hepsi bu kadar :) Sabri hocayla nerde sohbet etme imkanın oldu? Biz Bandırma'dayken bir projede beraber çalıştık.Sabri hoca çok hoş sohbetli bir insan gerçekten. Bir kaç kez sohbet etme şansımız oldu. (Bu arada emoji kullanmadığım için konuya takıldığımı umarım fark etmişsindir.)
Velhasıl her anlamda bakışlarınla süz adamları diyorsun. Ben bı gidip süzecek adam bakayım.
Hımmm seçiciyizKedime koklatmadan bir şey yiyemiyorum.. yemek istersede önce ona sonra bana .🥲
Et kavurdum kendimize ve kediye özel kücük boy doğradım ona özel kavurdum yemediHımmm seçiciyiz
eee kediye kalsa aç kalıcan sen onun yediklerini yemeyi bırakEt kavurdum kendimize ve kediye özel kücük boy doğradım ona özel kavurdum yemedi
Tavuk hasladım yine kediye özel tavuk ciğeri pişirdim ıslak mama gibi yok yemedi...
Sadece balık ve bir kaç peynir. Yiyor yani...
İyi mamaya geçince böyle oldu çok çeşit şey yiyordu ilk sokaktan aldığımda 😭😭
Ben ona gösteriyom yemeğeceği bir şey olunca beni rahat bırakıyor.eee kediye kalsa aç kalıcan sen onun yediklerini yemeyi bırak![]()
haaa ben sadece kedinin yediği şeyleri yiyosun diye algıladım nedenseBen ona gösteriyom yemeğeceği bir şey olunca beni rahat bırakıyor.
Ben hepsini yiyom zaten asıl sorun bu 🤣🤣🤣.
Keşke senin dediğin gibi olsa bedava kilo verirdim 🤣🤣
Ram ve bir iki seminerde. Yalnız senin meslekten değilim belirteyim. Zaten bir kaç yıl önceydi.Normalde yaptığın gözlemleri biraz daha derinleştirmiş olacaksın, hepsi bu kadar :) Sabri hocayla nerde sohbet etme imkanın oldu? Biz Bandırma'dayken bir projede beraber çalıştık.
Ram'da işin olduğuna ve aynı seminerlerde denk geldiğine göre çok uzak bir meslek değil )Ram ve bir iki seminerde. Yalnız senin meslekten değilim belirteyim. Zaten bir kaç yıl önceydi.
Ya ne diyebilirim bilmiyorumHamm nammmnammnam
Zevkleri değişti hayvanın mfkxEt kavurdum kendimize ve kediye özel kücük boy doğradım ona özel kavurdum yemedi
Tavuk hasladım yine kediye özel tavuk ciğeri pişirdim ıslak mama gibi yok yemedi...
Sadece balık ve bir kaç peynir. Yiyor yani...
İyi mamaya geçince böyle oldu çok çeşit şey yiyordu ilk sokaktan aldığımda 😭😭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.