Aklıma şey geldi, ben yavaş yavaş yerken @HolySpectre nin bana ayak uydurmaya çalışması jdjdjddjjd
O meşhur kelimeyi kullanmak istiyorum.Ram'da işin olduğuna ve aynı seminerlerde denk geldiğine göre çok uzak bir meslek değil )
Valla ne bileyim açmı kalmıştı acabaZevkleri değişti hayvanın mfkx
Zor şartlara alişmiş bizim sokaktaki kediler bile yemiyor beğenmiyor çoğu şeyiValla ne bileyim açmı kalmıştı acaba
Ekmeği bile yemek istiyordu süzme peynir yiyordu yoğurt yiyordu enteresan ton balığı yemiyor yalvardığı ton balığı onun yüzünden salata yiyemezdim bütün ton balığını yerdi yani
Enteresan bilmiyorum.🥲
Demek ki kediler ev yemeği beğenmiyor artıkZor şartlara alişmiş bizim sokaktaki kediler bile yemiyor beğenmiyor çoğu şeyi
waowwwwwEn son sofradan ben kalkarım
waowwwww![]()
aynen erkeğin işine gelirErkek için waooowww, benim için değil (((:
waowww bu da çok güzelÇok lezzetli dürümse parmaklarımın arasından akar mezeler :))
Mezeleri de lezzetli oluyor böyle ortamların akıyor yanı o an lezzete odaklanınca ayıpmış şuymuş buymuş umrumda değilwaowww bu da çok güzel![]()
@Lotus bak bu bilgilerden çıkarım yapmak zor olmasa gerekMezeleri de lezzetli oluyor böyle ortamların akıyor yanı o an lezzete odaklanınca ayıpmış şuymuş buymuş umrumda değil
Ne çıkarttınız ki@Lotus bak bu bilgilerden çıkarım yapmak zor olmasa gerek![]()
Hedefine kitlenmiş ve diğer herşeyi unutanlara mi odaklan diyorsun?@Lotus bak bu bilgilerden çıkarım yapmak zor olmasa gerek![]()
hayır, @Fluffy nin yazdıklarına bakarak nasıl sevişeceğine dair ipuçlarını görmek zor olmaz gibi sanki diyorum :)Hedefine kitlenmiş ve diğer herşeyi unutanlara mi odaklan diyorsun?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.