View: https://www.instagram.com/reel/CrdRAmmoYkv/?igshid=ZWIzMWE5ZmU3Zg==
Kafamda deli sorular. Yemeğinizi nasıl yersiniz?
Böyle birşey varmış gerçekten. Tabi psikolojik dan. olarak @AsteriX daha yakındır bu konuya.Konu yemek ama ablamiz,inceden bir onsevisme espirisini de araya serpistiriyor. : )
Hizli yiyenlerdenim ben.
Evet ben de bununla ilgili bazı şeyler okumuştum ama tabi literatüre girip bilimselleşen bir bilgi değil bu 😅 ama kişinin belirli durumlar karşısındaki davranışları elbette başka durumlar için ipucu niteliğinde olabiliyor, bunu farklı davranışlarda değerlendirebiliyoruz.Böyle birşey varmış gerçekten. Tabi psikolojik dan. olarak @AsteriX daha yakındır bu konuya.
Heyecan yapmıştım. Tüh bilimsel değilmiş. Bende karşımda yemek yiyeni gözlerimi kısarak süzecektim.Evet ben de bununla ilgili bazı şeyler okumuştum ama tabi literatüre girip bilimselleşen bir bilgi değil bu 😅 ama kişinin belirli durumlar karşısındaki davranışları elbette başka durumlar için ipucu niteliğinde olabiliyor, bunu farklı davranışlarda değerlendirebiliyoruz.
Farklı zamanlarda gözlemlemelisin, bir yemek yiyişine bakmakla olmaz, belki senin gördüğünde yorgundur, dinlenirken yavaş yiyordur veya acelesi olduğu için bir an önce bitirmeye çalışıyordur di mi 😅Heyecan yapmıştım. Tüh bilimsel değilmiş. Bende karşımda yemek yiyeni gözlerimi kısarak süzecektim.
Evet bak bu da bir değişkenSevdiğim yemekse yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yerim
![]()
Hangi olayları süzmeliyim?Farklı zamanlarda gözlemlemelisin, bir yemek yiyişine bakmakla olmaz, belki senin gördüğünde yorgundur, dinlenirken yavaş yiyordur veya acelesi olduğu için bir an önce bitirmeye çalışıyordur di mi 😅
Bence her şeyi özetliyorEvet bak bu da bir değişken
Yediği şeye nasıl iştahla bakıyor, nasıl tadını çıkara çıkara yiyor, olsun bitsin derdinde mi yoksa bunun keyfini mi çıkarıyor, genel olarak yeme hızı nasıl vs vsHangi olayları süzmeliyim?
Haklısın, biraz zorlama gibi bir durum bu 😅kanka neyden ne çıkarıyorlar yine![]()
Sorma, türlü türlü şeyleri kulaklarımız duyuyor. Sen nasıl yersin peki?kanka neyden ne çıkarıyorlar yine![]()
Haklısın, biraz zorlama gibi bir durum bu 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.