iPhone 17 Air'ın Tasarımı

Cherry

Elmas Üye
Apple'ın bu sene bizlerle tanıştıracağı yeni iPhone 17 Air'ın tasarımını gösteren yeni görseller paylaşıldı. Görseller, cihazın "tarihin en ince iPhone'u" ünvanının hakkını vereceğini gösteriyor.

Apple, bu sene eylül ayında tanıtacağı iPhone 17 modellerinde büyük değişiklikler yapmayı planlıyor. Öyle ki Plus modelin kaldırılıp yerine ince tasarıma odaklanan yepyeni “iPhone 17 Air” ismi verilen bir telefon gelecek.

iPhone 17 Air’ın özellikleri ve tasarımı konusunda bugüne kadar birçok sızıntı görmüştük. Şimdi ise telefonun tasarımı hiç olmadığı kadar net bir şekilde görüntülendi. Muhtemelen cihazın bir maketini içeren görseller, ünlü sızıntı kaynağı Majin Bu tarafından paylaşıldı.

iPhone 17 Air, bir sürpriz olmazsa böyle gözükecek​

b9e3c62d5081f27999463bdeee40e766a271909b.jpeg

Görsellerdeki cihaz, telefon hakkında şimdiye kadar çıkan tüm sızıntıları doğruluyor. Arka tarafında inceliği korumak için kullanılan tekli kamerakurulumu var. Bu kameranın adası, tıpkı Google Pixel telefonlar gibi pil şeklinde ve soldan sağa doğru uzanıyor. Kamera soldayken flaş ve LİDAR sensör en sağa yerleştirilmiş.

Cihazın inanılmaz inceliğin ide görsellerden görebiliyoruz. Sızıntılara göre Apple, telefonda 5,5 milimetrelik bir kalınlık kullanmayı planlıyor. Bu da iPhone 17 Air’ın tarihteki en ince iPhone modeli olacağı anlamına geliyor. Önceden bu unvan 6,9 mm ile iPhone 6’ya aitti. iPhone 17 Air, ona büyük fark atacak.

iPhone 17 Air, eylül ayında diğer iPhone 17 modelleriyle birlikte tanıtılacak. Resmî tanıtımda tüm detaylarını göreceğiz ancak şimdiden telefonda nasıl özellikler yer aldığını merak ediyorsanız aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz.

Cherry

Elmas Üye
inceligi güzel ama disini ben begenmedim :/

DehDemedenGidenAt

Bronz Üye
Çevremdeki ıphone hastalığından nefret geldi. Sitemim gücü olmayıp bunu hastalık haline getirene. Zenginle ne yarışıyorsun arkadaş? Zenginin var ki alıyor, sen çoluk çocuğun rıskından kesiyorsun

Siyah

Bronz Üye
Iphone pişmanlıktır.

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Ben seviyorum ıphone yeaa ama bu model gıcık durmuş

Cherry

Elmas Üye
Ben hep i phone kullandim. Bilgisayar olarakta apple mac kullanıyorum. Apple watch da saat olarak.

En iyisi budur da iddia etmiyorum. Ama ben buna alıştım.

Herkesin nasil kullanmayi seviyorsa.

Üst Alt